Trollové: Světové turné

60%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Edward
Edward
2 481 bodů
5
5/10
Bemiurg
Bemiurg
1 385 bodů
7
Zajímavé pokračování čtyři roky starého animáku Trollové, které hraje o něco pestřejší muziku, ale jinak si jede pořád dokola to svoje. Šílená, mega barevná, veselá hudební jízda, která se líbí hlavně nejmenším divákům. Škoda, že se u nás nedá zajít na originální znění, obzvlášť u hudebních filmů bych to ocenil.
tedoun
tedoun
923 bodů
7.5
Film je vhodný především pro děti a jejich rodiče – tedy celou rodinu. Jako otec, je to pro mne i nostalgie - v roce 1984 jsem měl trolla se zelenou hlavu jako klíčenku- mám ho do dnes. Jediná vada je to,že film je dabovaný a není možnost si mrknout na original. Moje dětí mají radí filmy v originálech.
Lady Di
Lady Di
369 bodů
8
Hezké pokračování. Nepřekonalo jedničku, ale tak už to bývá. Opravdu se mi to líbilo. Objevení nových druhů trollů, jiných žánrů atd. Ale celkově mě příběh v jedné věci mátl a nedával vůbec Smysl. V prvním díle získal Větvík své barvy zpět a vyznal Popi lásku, když vracel barvy jí. A v druhém díle, jako by se poslední půlhodina z jedničky vůbec nestala. Ve dvojce je Větvík zas bez barev a ,,teprv" chce Popi lásku vyznat. Jako... WTF. Vážně, to už se stalo v jedničce, tak proč se dvojka chová, jako by se to nestalo? To opravdu nechápu. Ale jinak je to hezké.