Trollové: Světové turné

60%
Trollové: Světové turné

Animovaná nálož dobré nálady, to je pohádka Trollové: Světové turné. Tvůrci z DreamWorks Animation vás přesvědčí o tom, že všechny trable světa se dají vyřešit tancem, zpěvem a vzájemným objímáním.

Stoprocentně pozitivní trollí holka Poppy, která byla v úspěšném prvním díle pouhou princeznou, povýšila na královnu, ale naštěstí ji to nijak nepoznamenalo. Své zemi vládne tancem, zpěvem a levou zadní, protože tam, kde nejsou žádné potíže, je kralování brnkačka. Její svět by dál pohodově rotoval v popovém rytmu, kdyby jednoho krásného dne nepřišlo šokující odhalení – popoví Trollové nejsou jedinými obyvateli planety, žijí na ní další trollí kmeny, vyznávající různé hudební styly. Existují tedy i Techno Trollové, Country Trollové, nebo Rockoví Trollové. Těm vládne královna Bárbra, která upřednostňuje nejen trochu drsnější muziku, ale i agresivní představu, že rock je jediná správná muzika a že by měla hrát po celém kontinentu. Tohle už není problém, který by Poppy dokázala vyřešit vřelým objetím s písničkou. A proto se společně se svým největším kamarádem Větvíkem vydává na hudbyplnou pouť do neprobádaných končin, aby našla způsob, jak rockovou kolegyni zastavit, než svět ovládnou kytarové riffy.

Stejně jako první díl, i pokračování je plné hudebních pecek a jejich originálních předělávek. Představitel Větvíka Justin Timberlake navíc pro film napsal novou písničku, která má ambice dobývat čela hitparád jako na Oscara nominovaný hit Can´t Stop The Feeling z prvních Trollů. Ani v českém znění nebudou diváci ochuzení o zajímavé hlasy, v rolích Poppy a Větvíka se vracejí Ivana Korolová a Martin Písařík, za Rockové Trolly budou hrát Monika Absolonová a Petr Janda. (CinemArt CZ)




Edward
Edward
2 481 bodů
5
5/10
Bemiurg
Bemiurg
1 385 bodů
7
Zajímavé pokračování čtyři roky starého animáku Trollové, které hraje o něco pestřejší muziku, ale jinak si jede pořád dokola to svoje. Šílená, mega barevná, veselá hudební jízda, která se líbí hlavně nejmenším divákům. Škoda, že se u nás nedá zajít na originální znění, obzvlášť u hudebních filmů bych to ocenil.
tedoun
tedoun
923 bodů
7.5
Film je vhodný především pro děti a jejich rodiče – tedy celou rodinu. Jako otec, je to pro mne i nostalgie - v roce 1984 jsem měl trolla se zelenou hlavu jako klíčenku- mám ho do dnes. Jediná vada je to,že film je dabovaný a není možnost si mrknout na original. Moje dětí mají radí filmy v originálech.


Dodatečné informace

Původní název:
Trolls 2 (více)
  • USA Trollové: Světové turné
  • USA Trolls 2
  • USA Trollovia 2
  • USA Trolls World Tour
  • USA Trolovi 2
  • USA Тролi 2
  • USA Тролли 2
Premiéra v ČR:
6. 8. 2020
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Rozpočet:
90 mil. USD
Tržby:
49,28 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Trollové: Světové turné je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Trollové: Světové turné


Podobné


Powered byJustWatch