Četník se žení

74%

Komentáře a recenze 10

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8
Opět klasičtí četníci,kteří nijak nevybočují z předešlých dvou dílů. Vše je stále postaveno primárně na hlavních postavách,kterým vévodí dle očekávání Louis de Funés. Výborně jsem se po celou dobu bavil. Snímek má stále co nabídnout a vůbec nenudí. Na to,že se jedná o třetí díl,tak kvalita vůbec neopadla a navíc má snímek stále svižné tempo.
Pete69
Pete69
29 761 bodů
6
U prvních dvou dílů jsem se nasmál o poznání více, přesto je i třetí četníkův příběh stále slušnou komedií, kterou opět udělal hlavně Luis de Funés. Celý průběh je vyvážený, občas nějaká legrace. Zakončení klasicky po Francouzsky dobrou automobilovou honičkou.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
8
Třetí snímek o četnických eskapádách v Saint-Tropez se již nese v poněkud jiném duchu. Strážmistr Cruchot se setká s Josefinou LaFrancois a velmi to mezi nimi zajiskří. Jenomže tu je ještě Cruchotova dcerka Nicole a tak ´Ludvík´ bude mít tu čest zakusit veškerou ženskou velkorysost. O legraci samozřejmě nouze není, ale vlivem krapet rozdílného tématu je tento díl přeci jen o něco slabší. Četníci jako takoví sice opomenuti nejsou, ale hlavní dějová linka se přeci jen daleko více točí kolem Cruchota než bývalo v minulých dílech obvyklé. Louis de Funès s hlasem Františka Filipovského je i tak zárukou dobré zábavy a pohody. Snímek má i jednu svoji vyjímečnost. Film má krapet jiné zakončení, než bývalo obvyklé. Důvod je víc než jasný.
avenis
avenis
8 067 bodů
10
S třetím dílem, jako by četníci nabrali po New Yorku druhý dech. Gagy jsou opět svižné a nápadité. S příchodem "Žozefy" dostal příběh nový ženský rozměr a Nicole možnost více rozehrát zase ten svůj. Miluju jiskřící polibky a celé to četnické namlouvání.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
8
Četník se žení, to mi bylo 14 let a ještě jsem si to patřičně užila v kině! Úžasná scéna, kdy Cruchot s Gerberem dělají písemné zkoušky, jízda s veselou jeptiškou v sajdkáře, jiskření při líbání ruky, apod. Louis de Funès je bezesporu králem francouzské komedie jako u nás Vlasta Burian, což zde dokazuje. Nevím, jestli se najde někdo, kdo tento film (nebo nějaký jiný z četnické série) nezná, ale pokud tomu tak je, tak mohu pouze plně doporučit.
kedl
kedl
6 380 bodů
7
Louis de Funès a jeho nezapomenutelná role coby strážmistra Cruchota.
saboter
saboter
3 564 bodů
7.5
Zkrátka super humor jako vždy a tak sestra mi vždycky dostane.
kawa
3 388 bodů
8.5
Třetí část četníkovské série, Louis dé Funés ve vrcholné formě. Velmi dobře připravené gagy, např. ve škole tance se zlodějem, na motorce s jeptiškou, při zkoušce a pohovoru,..., jsou již legendární. Třetí díl je asi nejkompaktnější část komediální série. Chemie mezi Gensac a Funésem opět fungovala skvěle.
jvempire
jvempire
1 208 bodů
7.5
Cruchot se žení a to se samozřejmě neobejde bez velice komických příhod.
Milena107
729 bodů
7.5
Prijemne pokracovani zabavne francouzske komedie.