Není houba jako houba

61%
V hostinci u Kolodějů slouží dvě hezká děvčata - mlsná Líza a falešná Berta. Berta má svého mládence, houbového Václava, který na ní může oči nechat. To ale nepřejícnému děvčeti nestačí a Líze závidí i škvarek na talíři. Co všechno se semele, když se kouzlem fešný pan Jindřich, syn paní hostinské, do Lízinky zamiluje, o tom už nám bude s osobitým humorem vyprávět původní pohádkový příběh scenáristky Heleny Sýkorové.



Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Tuhle pohádku o houbách, lásce, lidské zlobě i dobrotě mám prostě moc rád. Skvělý houbovous a všichni ostatní herci ve svých rolích. Typicky čeká pohádka s českými motivy a světe div se.. dobro opět zvítězilo nad zlem :) Jedna z mých nejoblíbenějších "novodobějších" televizních pohádek.
Evah
Evah
2 113 bodů
6
Moc pěkná pohádka, kterou jsem si s chutí po letech pustila a započala pohádkové předvánoční období. Je zde spousta přirovnání a přísloví s houbami což je na jednu zábavné, ale občas i trochu otravné. Jinak se mi to ale líbilo. Vidět mladého Zounara jako mladíka, ještě než se začal věnovat kuchařským pořadům je taky fajn.

Dodatečné informace

Původní název:
Není houba jako houba (více)
  • Česká republika Není houba jako houba
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění