Smallville

58%
Smallville
Plakát traileru

Jednoho dne postihne zapadlé městečko Smallville neštěstí, déšť meteoritů změní život spoustě lidí. Syn bohatého a bezohledného Lionella Luthora, Lex, je ozářen a přijde o vlasy, malá Lana Langová ztratí oba rodiče a bezdětní a po dítěti marně toužící manželé Kentovi naleznou uprostřed kukuřičného pole malého chlapečka. Adoptují ho, přičemž už tuší, že malý Clark nepochází z této planety. Střihem se dostáváme o 12 let později, kde dospívající Clark překvapuje své okolí i sám sebe svými neobvyklými schopnostmi - svou rychlostí a silou. Začíná si uvědomovat, že je jiný, a rodiče mu odhalí tajemství jeho příchodu. Při autonehodě se seznámí s Lexem Luthorem, zachrání mu život a mezi oběma muži vzniká přátelství. Mezitím se v místní nemocnici probouzí z komatu Jeremy, hoch, který byl rovněž postižen ozářením v kukuřičném poli, když jej předtím jeho spolužáci připoutali ke kůlu jako tzv. strašáka roku. Mstí se svým bývalým kamarádům, dostává je do komatu elektrickými výboji. Jeho běsnění dokáže zastavit jen superman Kent Clark.





Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
2.5
Jsem milovník komiksové světa,ale tomuto seriálu jsem nikdy nepřišel na chuť. Superman je pro mne kultovní postava a sledovat ho jak se v mládí s Lexem Luthorem plácá po ramenou vážně nemám zapotřebí. Tohle středoškolské prostředí mu vyloženě nesedí,navíc je to natočeno jako teenage seriál kde postavy řeší samé naivní problémy.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Docela dobrý, jenom mě dost nudila nekonečná romantika a otravné "mám jí to řict, nemám jí to říct", které se řešilo neustále dokola a skoro nezbylo místo pro akci, kterou bych od Supermana čekal. Musím pochválit herce, kteří jsou na teenagerovský seriál dobří... Slyšel jsem, že v pozdějších řadách už je Smallville lepší, ale tak dlouho jsem ho sledovat nevydržel.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
2
Další nějaká slátanina supermana? Už toho bylo dost.

Dodatečné informace

Původní název:
Smallville (více)
  • Kanada Smallville
  • Kanada Smallville Beginnings
  • Kanada Smallville: Superman the Early Years
  • Kanada Superman, ta hronia tis niotis
  • Kanada Young Superman
  • Kanada рЮИМШ яЛНКБХКЪ
Země původu:
Kanada, USA
Čeština:
Smallville je dostupný s českými titulky

Podobné


Powered byJustWatch