Kdo přežije

78%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
8.5
Velmi dobrá reality show,kterou sleduju od samotného počátku. Za ta léta se nám předvedla celá škála různých soutěžících a každý si připravil jinou strategii. V každé sérii jsem si vždy dokázal najít svého favorita a držel mu palce. Úkoly o imunitu,nebo o odměnu jsou vždy zábavné a zajímavé. Navíc Jeff Probst to má vychytané k dokonalosti a jako průvodce pořadem je dokonalý.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Jediná reality TV, kterou si nenechám ujít. Survivor má vše od silných narativů po adrenalin. Dá se tomu hodně propadnout.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6.5
Hodně sledovaný pořad. Rozhodně bych do toho nešel.
Standa.
Standa.
6 180 bodů
7.5
Přesně si pamatuji na to první vysílání u nás. Vysílala to TV Nova v neděli ráno, asi v roce 2002 a tehdy to byla fakt paráda, protože nic takového jsme nikdy neviděli.. Oblíbenci: Richard. Neoblíbenci: Susan. Spokojenost s vítězem série: ANO.
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Málem by jsem zapomněl ohodnotit a okomentovat pro mě nejlepší reality show a pořád všech dob. Zkrátka a jednoduše je to fantazie a já to miluju. Každou řadu, každou epizodu ani nedokážu spočítat kolik snů jsem měl o tom jak tuhle soutěž hraju. Je to prostě neskutečná fantazie, pro mnohé se postupem času vytratilo to kouzlo a já to chápu, přeci jen máme za sebou famózních 40 řad!! to máte plus mínus něco kolem 800 různých lidí, různého vyznání, etniky, názoru a přesvědčení. Je to stále nádhera. Mohl by jsem jít a každé řadě dát hnedka 5 hvězdiček a rozepsat slohovku, ale asi bude stačit jenom tahle jedna a každý hned pozná, že ať je to jakákoliv řada, pokaždé to pro mě je zábavná srdcovka.
Duffman97
Duffman97
1 613 bodů
10
Skvělý pořad.Díval jsem se na všechny řady a líbily se mi.