Co je doma, to se počítá, pánové...

73%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
8
Bártáčkovi a Novákovi opět v akci. První díl byl vynikající a i toto volné pokračování není vůbec zlé,ba naopak je velmi dobré. Opět je zde krásně ztvárněná chamtivost a závist českého národa. Tam kde náhodou začne snímek drhnout,tak nastoupí na scénu výborní herci,kteří vše zachrání.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
8.5
Moje srdcová komedie. Všechny herce, které pan Schulhoff obsadil do hlavních rolí, mám moc rád. Sousedské peripetie té doby, jako vyšité. Film je plný léček, humoru a výborných scén. I když toto není film s hlubokou myšlenkou, mě dokáže pobavit znovu a znovu. Děda salámista ( p.Filipovský ) je klasik :)
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Klasika mezi komediemi, co neztrácí kouzlo.
cerfik
cerfik
7 890 bodů
6
Zítra to roztočíme, drahoušku...! (1976) byla komediální pecka a je mi trochu líto to říci pře tohle skvostné obsazení, tomuto pokračování došel dech, scénář působí roztříštěně a několik skvělých míst to nezachrání, protože jsou zde místa co působí vyloženě trapně a podtrhují onu roztříštěnost této komedie a pocit určité nepatřičnosti. Ale určitě jinak skvělá zábava, jen kdo viděl předchozí díl, bude zklamán.
VitvarJane
VitvarJane
4 487 bodů
6
skvělá česká komedie s dokonalým Františkem Peterkou a Ivou Janžurovou...
Smazaný uživatel
0 bodů
6
Možná by bylo lepší, kdyby druhý díl nikdy nevznikl!