Co je doma, to se počítá, pánové...

73%
Co je doma, to se počítá, pánové...
Plakát traileru
Volné pokračování komedie Zítra to roztočíme drahoušku, začíná ve chvíli kdy, René Novák přiváží svým taxíkem neteř Bartáčkových Naďu. Obě rodiny jsou stále "na válečné noze" i když v poslední době intenzita vzájemných střetů poněkud polevila. René vnukne rodičům nápad jak dosáhnout toho o čem neustále mluví - rychlého a bezpracného bohatství. Rozhodnou se založit fiktivní klub Nováků, kde každý zájemce o členství musí zaslat jednateli 5 korun zápisného. Horečná aktivita Novákový samozřejmě Bartáčkovým neunikne, ale nemají příliš času zajímat se o co sousedům jde. Kájovi se totiž ozve jeho tetička Rosa z Ameriky a Bartáčkovi začnou přemýšlet jak z tety vymámit tučný šek plný dolarů. Zatímco Novákovi v dědečkově chatrném domku sypou do kufrů pětikoruny od Nováků z celé republiky, Bartáčkovi dostanou dopis oznamující příjezd tetičky. Také oni už mají svůj plán jak přijít k penězům. Jediní, kdo se honby za korunou, případě Bartáčkových za dolarem, neúčastní, je Naďa a René, kteří v sobě našli nečekané zalíbení a možná si dokonce zopakují fiktivní svatbu z prvního dílu, tentokrát ovšem naostro.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
8
Bártáčkovi a Novákovi opět v akci. První díl byl vynikající a i toto volné pokračování není vůbec zlé,ba naopak je velmi dobré. Opět je zde krásně ztvárněná chamtivost a závist českého národa. Tam kde náhodou začne snímek drhnout,tak nastoupí na scénu výborní herci,kteří vše zachrání.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
8.5
Moje srdcová komedie. Všechny herce, které pan Schulhoff obsadil do hlavních rolí, mám moc rád. Sousedské peripetie té doby, jako vyšité. Film je plný léček, humoru a výborných scén. I když toto není film s hlubokou myšlenkou, mě dokáže pobavit znovu a znovu. Děda salámista ( p.Filipovský ) je klasik :)
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Klasika mezi komediemi, co neztrácí kouzlo.

Dodatečné informace

Původní název:
Co je doma, to se počítá, pánové... (více)
  • Československo Co je doma, to se počítá, pánové...
  • Československo Co je doma to se počítá, pánové...
  • Československo What I Have I Hold, Gentlemen...!
Premiéra v ČR:
26. 12. 1980
Distributor:
Ústřední půjčovna filmů
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Čeština:
Co je doma, to se počítá, pánové... je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch