Co děláme v temnotách

83%
Co děláme v temnotách
Seriál inspirovaný stejnojmenným celovečerním filmem Taika Waititiho a Jemaine Clementa. Je natočený v dokumentárním stylu, který nahlíží pod pokličku každodenních (nebo spíše každonočních) životů tří upírů “žijících” pospolu už stovky let na Staten Islandu. Samozvaným vůdcem skupiny je "Nandor Neúprosný", velký válečník a dobyvatel z Osmanské říše. Pak je zde britský upír "Laszlo" – tak trochu darebák, švihák a frajer, jak o sobě s oblibou říká. A taky "Nadja" – svůdkyně, pokušitelka a upírská verze Bonnie od Clydea v Laszlově podání. Po nečekané návštěvě jejich temného pána a vůdce "barona Afanase" jsou upíři upozorněni na to, čím byli po svém příjezdu na Staten Island před více než stovkou let pověřeni – kompletním ovládnutím nového světa. Jak ale takové nadvlády nejlépe dosáhnout? (HBO Europe)




xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
10
Skoro nevím, co víc ke spokojenosti. Jo, je to blbina, která neříká nic o ničem a celý koncept mockumentu okázale nedává smysl, ale právě v tom je to kouzlo. U filmu jsem objevil svůj komentář "asi bych to vydržel sledovat jako krátký sitcom, vlastně mě mrzí, že se s těmi postavami už nesetkám." Takže výhra!
Evah
Evah
2 105 bodů
10
úžasný komediální seriál na téma upírů na Disney+, perfektní humor, který je originální a u každého dílu mám výbuchy smíchu, už se těším až se někdy podívám i na původní film, všechny postavy jsem si postupně oblíbila a to se moc často nepodaří, perfektní oddechovka
naineko
naineko
1 505 bodů
10
Naprosto geniální záležitost. V podstatě až nekonečné vršení gagů a absurdit, které nic neztrácí na své výkonnosti.


Dodatečné informace

Původní název:
What We Do in the Shadows (více)
  • USA Co děláme v temnotách
  • USA What We Do in the Shadows
  • USA Lo que hacemos en las sombras
  • USA Чем мы занимаемся в тени
Distributor:
Disney+
Země původu:
USA
Čeština:
Co děláme v temnotách je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch