Byl jednou jeden polda

52%
Byl jednou jeden polda
Plakát traileru

Náčelník policejní školy Václav Maisner je fandou amerických filmových komedií o policejní akademii a rozhodne se školu co nejvíc přiblížit svému vzoru. Připraví nové osnovy, nutí podřízené, aby se tvářili stejně jako postavy v jeho blíbených filmech a na počátku školního roku vítá nové studenty, podivnou směsici zkrachovalců. Pak se však objeví znepokojivá informace... mezi kadety je prý americký agent!




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
5
První díl této komediální policejní série nebyl vůbec špatný a navíc zde zazní i spousta výborných hlášek,které za ta léta zlidověla. Herci jsou vesměs super a na sobotní odpoledne je tento film jako dělaný. Škoda,že ostatní díly nedosahují aspoň takové kvality jako tento díl.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
6.5
První "český polda" je koukatnou záležitostí a to se o dalších pokračovní bohužel říci nedá. Ladislava Potměšila jsem nikdy neuznával, jako velkého herce, ale pokud může zahrát pořádného cholerického pošuka ( dále např. v seriálu Hospoada ), tak je to role pro něj jako ušitá na míru. Celý film vlastně udělal on. 65%
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Nebudu si hrát na intouše, protože u tohohle se pokaždé dost dobře bavím. Potměšil a jeho hlášky jsou fakt brutální. "Tu flašku zacvakáš. Kdo to má furt platit." Škoda, že další dvě pokračování udělaly z Poldy podprůměrnou sérii.

Dodatečné informace

Původní název:
Byl jednou jeden polda (více)
  • Česká republika Byl jednou jeden polda
Premiéra v ČR:
2. 2. 1995
Země původu:
Česká republika
Čeština:
Byl jednou jeden polda je dostupný s českým dabingem

Další z kolekce Byl jednou jeden polda


Podobné


Powered byJustWatch