The Battery

62%
The Battery
Plakát traileru
Dva bývalí hráči baseballu, Ben (Jeremy Gardner) a Mickey (Adam Cronheim), podnikají cestu napříč pustou Novou Anglií. Drží se vedlejších cest a lesů, aby se vyhnuli rušným městům a obcím, kde rozhodně není bezpečno. Aby přežili, musí také překonat vzájemné osobnostní rozdíly. Ben vyznává divoký, nezákonný a kočovný životní styl, zatímco Mickey není schopen přijímat drsnou realitu v novém světě a touží po věcech, které kdysi považovali za samozřejmost - postel, dívka, a bezpečné místo k žití. Když se Mickeymu podaří zachytit rádiový přenos ze zdánlivě pro…



xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Minimalistický zombie horor. Zatímco jindy pozorujeme hrdinu, jak vyráží do akce, zde zůstáváme s jeho kámošem, co na něj čeká v autě. Sugestivní atmosféra docela funguje, víc pak netřeba.
cjmafia
4 387 bodů
8
Určitě né film pro každého. Ten kdo čeká zástupy zombie kterým budou padat hlavy, tak bude velice zklamán. Tahle nezávislárna si vystačí ze skvělým soundtrackem, skvělou hereckou dvojící a jednou velice úchylnou scénou. Dá se říct, že tento snímek nám ukázuje postapokaliptický svět reálnějš, než v ostatních snímcích s touto tématikou. Aspoň na mě to tak působilo. 8/10.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
8
Dobrý film s tématikou mě blízkou. Rozhodně jsem nečekal nějaký excelentní film už jen kvůli rozpočtu, jaký tento film má. Ale na to, kolik to stálo, si myslím tento film převyšuje pomyslnou hranici úspěchu. Uvítal bych sice více akce, některé pasáže byly až zbytečně protažený, poté to působilo nudu. Herci zahráli na pohodu, scénář byl také dobrý. Rozhodně na debut to nebylo vůbec špatné. 70%!

Dodatečné informace

Původní název:
The Battery (více)
  • USA The Battery
  • USA Bateria
  • USA Ben & Mickey Contra os Mortos
  • USA Ben & Mickey vs. the Dead
  • USA Ben & Mickey vs. The Dead
  • USA Lételem
  • USA O Exército de Zombies
  • USA Батарейка
Země původu:
USA
Rozpočet:
0,01 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch