S láskou... královny popu

40%

Pocta legendárním hitmakerům, kteří obohatili českou populární hudbu o nesmrtelné hity. Nejznámější skladby Karla Svobody, Jiřího Štaidla a Jaroslava Wykrenta zpívají M. Absolonová, L. Machálková, M. Rottrová, H. Zagorová, J. Zelenková, P. Janů a další. Hrají Boom! Band J. Dvořáka a Neřež Z. Vřešťála. Pořadem provází D. Gondík.
Královny popu vstoupily na jeviště poprvé v roce 2000 a od té doby přitáhly pozornost statisíců televizních diváků. V červnu letošního roku se proto uskutečnil další ročník tohoto jednoho z nejprestižnějších popových eventů, a nabídl opět nezapomenutelný zážitek.
Letošní ročník byl věnován poctě legendárním hitmakerům, kteří obohatili českou populární hudbu o nesmrtelné hity. Program, v němž vystoupí zlaté slavice, legendy i vycházející hvězdy, je sestaven z nejznámějších skladeb Karla Svobody (75 let), Jiřího Štaidla (70 let), Jaroslava Wykrenta (70 let) a dalších. Diváci se mohou těšit nejen na krásná sólová vystoupení, ale také mimořádné duety, ve kterých dostali příležitost zazářit také pánské hvězdy – ať už frontman skupiny Kabát J. Vojtek nebo letošní držitel Cen Thálie J. Kříž. (oficiální text distributora)



Dodatečné informace

Původní název:
S láskou... královny popu (více)
  • Česká republika S láskou... královny popu
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění