Slavnostní zakončení MFF Karlovy Vary 2014

57%

Marek Eben provází závěrečným slavnostním předáváním cen vítězům 49. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech, za účasti našich i světových filmových osobností.
Karlovarský filmový festival oslaví 49 předjubilejních let. Do Karlových Varů se každoročně sjíždějí filmové osobnosti a v novodobé historii, po roce 1990, se mezinárodní filmový festival stal jedním z nejvýznamnějších setkání filmových tvůrců v Evropě. Pod vedením týmu, kde prim hraje ředitel Jiří Bartoška, umělecký ředitel Karel Och, který dlouhodobě spolupracoval s Evou Zaoralovou, jež nyní zůstává programovou poradkyní, grafik Aleš Najbrt, scénografové, scenáristé a režiséři bratři Cabanové, se chystá závěrečný ceremoniál předávání filmových cen, kterým bude provázet Marek Eben.
V rámci 49. ročníku mezinárodního filmového festivalu, převezme Cenu prezidenta MFF KV, jako jedna z nejvýznamnějších osobností české kinematografie, filmový a televizní scenárista, autor divadelních her, spisovatel, herec a textař Zdeněk Svěrák. (Česká televize)



Dodatečné informace

Původní název:
Slavnostní zakončení MFF Karlovy Vary 2014 (více)
  • Česká republika Slavnostní zakončení MFF Karlovy Vary 2014
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění