DVTV

79%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
6
Je rozdíl mezi kvalitou jako souborem norem vedoucích k odvedená vysokého standardu práce a kvalitou jako stylistickou volbou. DVTV je dokonalá ukázka druhého příkladu, kdy je pořad do "kvality" stylizován jen do té míry, do jaké neztrácí mainstreamový appeal a dokud představa kvality nevstupuje do cesty jako překážka, restrikce nebo stanovení laťky. DVTV je velmi chytře udělaný brand, který evokaci kvality využil tak chytře, že spousta lidí věří, že o kvalitní pořad skutečně jde... I když jde o midcultové klikbaity a rozhovory, do nichž bylo vloženo minimum rešerše. Není tomu tak vždy, ale dost často. Poslední kapkou pro mě bylo, když Drtinová vedla rozhovor o filmu, který byl už dávno přístupný, ale ukázalo se, že se na něj neuráčila podívat. Pořad dokonale zapadající do současnosti, kdy estetika přebírá roli esence. Některé rozhovory, předně ty nenáročně lifestylové, nebo naopak ty s politikem o konkrétní kauze, se dají, ale jakmile jde o závažné nebo komplexnější téma, neochota vybrousit hrany je patrná.
hrumsrt
hrumsrt
9 284 bodů
8
Tady je ta kvalita tak kolísavá... Hlavním problémem je vždy moderátor. Veselovský je výborný a asi i důvodem, proč se na to někdy právě podívám, ale zbytek pokulhává. Cením si jak poctivě rozhovory vedou a jaké "zajímavé" a hlavně aktuální hosty zvou. Moderátoři - Veselovský 5*, Drtinová 3*, Smetana 0*... 70%
kery-
kery-
3 671 bodů
2
Já nevim, ale vedle Veselovskýho bych se prostě necítil příjemně.
Miller
Miller
2 220 bodů
4
Bohužel příliš otevřeně levicové, ale většinou skvělý výběr hostů. Nepříjemná a hloupá Smetana, nudná Drtinová ani neobjektivní a zaujatý Veselovský jsou poměrně silné mínus.