Kobra 11

55%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3
Kobra 11 je ten nejtypičtější německý kriminální seriál. Spoustu dílu je zcela totožných a všechny končím stejným způsobem. Výbuchem. To je vlastně jeden z důvodu proč jsem to sledoval. Sledovat jak ten malý přičmoudlý polda (čti Semir) nahání padouchy na dálnicích je docela zábava. Většinou tyto honičky končí hromadnou nehodou kde auta lítají vzduchem.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Další senilní německá kriminálka. O něco větší rozpočet, o něco tupější děj. Cílová skupina - lidi nad šedesát let - to ale třeba ocení, co já vím...
lamps
lamps
15 156 bodů
5.5
Seriál, který se stal nedílnou součástí mého mládí. Každý den jsem vysedával u televize očekávaje pořádnou demolici a výbuch a ve škole jsme si o přestávkách pravidelně hráli na Simíra, který po explozi letí vzduchem na kupu školních lavic. Kde jsou sakra ty časy teď? Nyní už rychle přepínám, jakmile na Kobru v televizi narazím. Nechci si úplně zkazit ten dobrý dojem, který se s přibývajícími sériemi, se stále stejnými bouračkami a se stále více neoriginálními případy pomalu kazil. I tak je ale Kobra v mých očích na vrcholu německé seriálové tvorby.
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
2
Kdyby mi bylo 70 let a měl bych za sebou dvě mrtvice možná bych si to i užil. Mladší člověk který však ještě žádné mozkové onemocnění nemá musí pochopit, že jde o tupou slátaninu. Velký rozpočet proměněný v tupé epizody plného stupidních zápletek, akce a všeho možného.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
3
Stále to samé dokola. Únavné. Omleté.
JosefTomas
JosefTomas
9 025 bodů
7
Jako každý seriál, tak i tento si prošel dosti přeobsazením (Kromě Erdogana Atalaye, který se tam drží sakra dlouho) a slabšími díly posledních sérií. Ale přeci jen se na to dalo koukat, postavy hláškují, auta vybuchují, či to někam naperou ve 150 kilometrové rychlosti v autě BWM a pak stejně bouchnou, takže nevidím, proč 70% nedat.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
První řada, možná i druhá byli koukatelné a neokoukané, ale s příchodem dalších a dalších řad se z toho stala nehorázná dokola se opakující šablonovitá součást tv Nova. Škoda aut a peněz.
kery-
kery-
3 671 bodů
6
Tady se nedá hovořit o něčem převratném, ono to u takového množství dílů už ani nejde. Každý díl má v podstatě již vžitý scénář - Kobra 11 jede po dálnici, fórek, kolem se stane průser, honička, kamion to zalomí napříč, bum, prásk, šipka do matrace, fórek, návrat na stanici, poděkování za přinesený profil záporáka, cesta k němu, nic na něj nemají...přichází část která se v jednotlivých dílech mírně liší...honička, střelba, šipka do matrace, rozdělení Kobry 11 na 2 části, kdy jeden charakter jde pěšky a druhý volí bizarní dopravní prostředek, následné dopadení pachatele, fórek, titulky. Jo, i tak si to pustím zase, jako tuctová zábava pro vyplnění nudné chvíle je to super!
Fanik
Fanik
3 066 bodů
6
Ze začátku to bylo nové a neokoukané a vcelku zábavné ale postupem času se z toho stala rutina na vyplnění vysílacího času Novy. Nesmrtelný Simír který měl asi 7 parťáků.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
8.5
Nejlepší je prostě Semir. Zajímalo by mě, kolik aut za jeho kariéru policisty vybuchlo a kolik jich bylo sešrotováno. :D