Bounty

72%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Asi nejlepší zpracování příběhu kolem vzpoury na lodi Bounty. Herci odvedli své, zpracování nadprůměrné. Všechno do sebe zapadá a na film se velmi dobře dívá. Žádný mimořádný zážitek jsem z něj ale nikdy neměl, proto za mě "jen" 70% , něco tomu zkrátka chybí, mohlo to mít větší náboj..
p.a.douch
p.a.douch
8 350 bodů
6
Nechápu to. Film je udělaný věrně, nezidealizovaně. Herci jsou dobří, jejich výkony odpovídají jejich umu. Výprava perfektní, všechno je zkrátka takové jaké má být. Přesto film působí tak nějak divně. Jednotlivé díly skládačky jsou velmi pěkné, ale celek mě přesto tak trochu zklamal a proto jen těch 60 procent. Tak je to buď chyba režiséra Donaldsona, nebo moje (film jsem zkrátka nepochopil). Podle toho jak film dopadl v kinech bylo lidí jako já hodně.
rkotvald
rkotvald
3 162 bodů
8
Je to dobrý film a divím se tak nízkému hodnocení. Zřejmě je tam málo piratských rvaček anebo druhou možností je to, že kapitána lodi hraje Anthony Hopkins, což při jeho kvalitách je s podivem, že tuto roli (podle mě) zahral slabě. Anebo prostě na takovou úlohu není ten správný "chlapský typ". MEL GIBSON zase byl příliš velký krasavec a málo aktivní jako první důstojník na takové lodi, která defacto měla i obchodní zadání od námořního velitelství Anglie. Vzhledem k tomu, že se jednalo o skutečnost, která se opravdu stala, tak si réžie nemohla toho moc navymyšlet, ale v celku je to film, kerý nenudí, zbytečně neobdržel Zlatou Palmu.
Petr Kocfelda
Petr Kocfelda
2 919 bodů
7
Pěkný dobrodružný film.Docela se povedl.Hezké prostředí.Herci odvedli dobrý výkon.Hezký film na víkend.
Ombak_Penari
2 764 bodů
7.5
Dávám čtyři, protože tenhle film není celkem nic proti ničemu. Je pravda, že děj není zrovna bohatý na akci či zvraty, já se na to ale díval jako na skutečný příběh, který mě velmi zajímá, takže jsem se nenudil. Jako přepis historických událostí je to natočené poutavě. Rozhodně ale nečekejte žádné Piráty z Karibiku.
siginho
siginho
649 bodů
7
Označil bych to asi jako - pěkný film. Vše tak nějak průměrné.
  • herecké označení
  • krásny kozy!
  • některé sekce filmu jsou bez logiky