Superstore

78%
Superstore

Cloud 9 je hypermarket. Takový, kde seženete všechno. Od potravin až k trhavinám. Opravdovou bombou jsou však jeho zaměstnanci. Parta rozlišných povah, ras i věkových kategorií, kteří denně zažívají spoustu dobrodružství, hraničících s bojem o holý život. Ať už v rámci servisu pro zákazníky nebo v běžném soužití mezi spolupracovníky. V komediálním seriálu od NBC se v hlavních rolích objeví Ben Feldman, America Ferrera nebo Mark McKinney.(geklon)





hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
Superstore je skvělá oddechovka o jednom obchodu plném šílených zaměstnanců. Fakt vtipné a skvěle napsané i ty postavy, které maj v dílu třeba jen dvě věty. Možná to není úplně čistých 5 (hlavně ta s5 působila dost unaveně), ale v rámci žánru není moc co řešit.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
8
jako average zaměstnanec Albert nemohu hodnotit jinak..
Blueknight
376 bodů
10
Tak tohle byl nejlepší seriál co jsem kdy viděl, když Garrett v poslední epizodě řekl "Děkuji že jste u nás nakupovali" tak jsem další půl hodinu bulel jako želva. A víte proč je tenhle seriál ten co byste měli vidět, Extrémní dávka černého humoru. Pokuď máté rádi humor a nejste citlivky tak je tento seriál pro vás, každý díl je vtipnější než první. Ale i přesto že je tady tolik humoru, tak je to chvílemi hrozně dojemné. A proto je tento seriál tak návykový. Ale věc která se mi líbila nejvíc jsou postavy, v jiných seriálech jako přátelé a krok za krokem atd tam jsou lidi kteří se pořád rozhodují dobře, vše jim vychází a nemají žádné problémy. Ale v supersportu jsou normální lidi, kteří se občas rozhodnou dobře a občas ne, občas jim vážně nic nevychází, a mají i problémy a to je to dobré vůbec ne skreslují lidí a je tady sice vtipná ale zároveň krutá realita kterou i my můžeme zažít každý den. Tenhle seriál musí té vidět.

Dodatečné informace

Původní název:
Superstore (více)
  • USA Superstore
  • USA Superstore: Uma Loja de Inconveniências
  • USA Супермаркет
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch