Můj kámoš špión

65%
Můj kámoš špión
Povedená akční i rodinná komedie o tom, jak může dopadnout setkání agenta CIA jménem JJ, kterého hraje oblíbený drsňák s dobrým srdcem Dave Bautista (Strážci Galaxie) a devítileté Sophie, která odhalí probíhající tajnou operaci. JJ z toho není nadšený, ale aby se vyhnul prozrazení, musí mazané Sophii slíbit, že ji bude učit, jak se stát neohroženou špionkou. Díky svému odzbrojujícímu šarmu ho prohnaná Sophie dostane do množství situací, ve kterých se hromotluk JJ necítí zrovna pohodlně. To však ještě netuší, že brzy bude nucen poznat i její okouzlující matku. (Vertical Ent.)



hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Bautista na "staré roky" roste ve velkého hereckého sympoše. Tady to táhne hlavně on, protože jinak My Spy moc zabavit nedokáže. Fórky nefungují, vztahy mezi postavami taky moc ne, všechno jakoby tak na půl plynu. Takových komedií např netfilx vychrlí tak 5 za měsíc. 5/10
blazma
blazma
4 928 bodů
6
Jo, tady Dave je i docela zábavnej, hodně tomu filmu pomáhá skvělá Chloe Coleman, mladá herečka má rozhodně potenciál tak jí snad uvidíme častěji. Kristen Schaal, škoda že nedostala více prostoru, protože byla super vtipná, na druhou stranu možná že právě díky tomu že byla tak trošku do počtu byla dost zábavná a pokaždé jste se těšili na další scénku kde se ukáže. Duo Dave a Chloe je tak odlišné až je to zábava sledovat. Románek s mamkou se dá vydržet. Fajn komedie, u které hned víte, že bude minimálně fajn a jen čekáte jestli vás překvapí něčím navíc.
Blueknight
376 bodů
9
Kdyby to byl áčkovej film byl by průměrný ale je to béčko a je skvělý. Fakt mě potěšilo že tam bylo hodně praktických efektů což moc často u béček neděje. Celkem dobrá zabavná zápletka. Jediné co mě naštvalo je že na konci byl zmatený střih.

Dodatečné informace

Původní název:
My Spy (více)
  • USA Můj kámoš špión
  • USA My Spy
Premiéra v ČR:
22. 1. 2024
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Rozpočet:
18 mil. USD
Tržby:
10,5 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné