After: Polibek

55%
After: Polibek

Po vašem poprvé už nebude život jako dřív. Hlavní hrdinka Tessa je vzorem hodné holky. Příkladná pilná studentka, vzorná dcera, pozorná a věrná kamarádka, skvělá studentka prvního semestru s velkými ambicemi a plány do budoucna. Její učebnicový životní plán ovšem nepočítal s tím, že se objeví tajemný kluk Harding Scott. Nijak zvlášť oblíbený, drzý a nafoukaný samotář s pronikavým pohledem a s pověstí „od něj se drž radši dál“. Je nebezpečný... a nebezpečně přitažlivý. Zakázané ovoce přitahuje i hodné holky a Tessa se přes veškerá varování vrhá do vztahu, který se všeho nejvíc připomíná horskou dráhu. Je stejně děsivý jako vzrušující, přináší pláč i nepopsatelné štěstí, něhu i krutost a nikdy nejede v klidu po rovině. Má takhle vypadat láska? Síla jejich vztahu a vášně mění všechno, co doteď znala a co od svého života čekala. (Bontonfilm)




hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Už od prvních minut takový mix "kultovek" Cruel Intensions a 10 důvodů. Jenže to tady prostě ani trochu nefunguje. No a vrcholem jsou ty ploché postavy (macho týpek, který nepije, po večerech čte Jane Austinovou a když se naštve, tak rozbije i vázu).
M3lios
M3lios
9 140 bodů
0
Už keď som v prvých minútach videl anotáciu oznamujúc, že je film spravený podľa príbehu zo stránky Wattpad, vedel som, že bude zle.
hrumsrt
hrumsrt
9 127 bodů
6
Aneb jak Lord Voldemort (Hero Fiennes Tiffin) a mladší, kouzelnější Hannah (Josephine Langford) se rozhodli, že vysokoškolská láska je nad všechno, učení a rodinu nevyjímaje. Mně to i celkem bavilo, hlavně Tessa byla charakter, který mě ve filmech baví, oproti tomu Harding je hrozné klišé. Spíš mě asi zklamal závěr, který tenhle fakt příjemný románek odsoudil do obyčejného tradičního schématu. Ale celkově příjemný "sobotní film". 60%

Dodatečné informace

Původní název:
After (více)
  • USA After: Polibek
  • USA After
Premiéra v ČR:
11. 4. 2019
Distributor:
Bontonfilm
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
14 mil. USD
Tržby:
69,5 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
After: Polibek je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce After: Polibek


Podobné


Powered byJustWatch