After: Polibek

55%

Komentáře a recenze 12

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Už od prvních minut takový mix "kultovek" Cruel Intensions a 10 důvodů. Jenže to tady prostě ani trochu nefunguje. No a vrcholem jsou ty ploché postavy (macho týpek, který nepije, po večerech čte Jane Austinovou a když se naštve, tak rozbije i vázu).
hrumsrt
hrumsrt
9 318 bodů
6
Aneb jak Lord Voldemort (Hero Fiennes Tiffin) a mladší, kouzelnější Hannah (Josephine Langford) se rozhodli, že vysokoškolská láska je nad všechno, učení a rodinu nevyjímaje. Mně to i celkem bavilo, hlavně Tessa byla charakter, který mě ve filmech baví, oproti tomu Harding je hrozné klišé. Spíš mě asi zklamal závěr, který tenhle fakt příjemný románek odsoudil do obyčejného tradičního schématu. Ale celkově příjemný "sobotní film". 60%
M3lios
M3lios
9 141 bodů
0
Už keď som v prvých minútach videl anotáciu oznamujúc, že je film spravený podľa príbehu zo stránky Wattpad, vedel som, že bude zle.
nikol125
nikol125
2 781 bodů
9
Skvělý snímek
cirkusačka
cirkusačka
388 bodů
2.5
Tak na toto nemohu než zareagovat - průšvih..kam se hrabou všechny filmy typu 50 odstínů.. tento snímek je určen sand pro nějakou věkovou kategorii pod 14 let a snad ani má dcera by to kladně neohodnotila... Červená knihovna a za mne ptákovina - ale muže to být jen muj osobní názor
Kloudy
Kloudy
206 bodů
0
Zase jedno velké zklamání... Možná jsem si zážitek z tohoto filmu zkazila sama, jelikož jsme si přečetla knihu ještě před návštěvou kina. Ale i kdybych tento fakt zcela vypustila, stále mi přijde, že jediný obsah tohoto filmu je občasná jiskra mezi hlavní dvojicí, prázdné zřejmě "záhadné" pohledy Hardina a občas taky kousek příběhu. To že některé postavy předělali z holky na kluka či obráceně nebo je trošku více opálili mi ani nevadí, to už je na dnešní dobu normální. Ale to že z příběhu useknout cca 80% knižní předlohy, to už je na mě moc. A obhajování že je cílovka mladší publikum? Je mi 18 a stejně mi to příjde jako naprostá... Toť vše.
sari.jurikova
104 bodů
7
Film se mi líbil, avšak bylo to zřejmě tím, že jsem ho neprve viděla a až poté četla knihu, s kterou se filmová verze vůbec nedá srovnávat. Nicméně pro mladé dívky je to určitě film, který stojí za shlédnutí. Počítejte však s tím, že děj filmu je zcela jiný, než v knižním podání.
sarousek
49 bodů
10
Mě se film moc líbil, je to sice jiné než knížka, ale kupodivu mi to vůbec nevadí. Hlavní hereckou dvojici nemohli vybrat líp.
Katuše
Katuše
7 bodů
5
Film mi jako takový přijde pěkný, ale to je tak jediné. Zápletka je nic moc, vlastně sledujete film a najednou bum a zjistíte, že to byla ta zápletka a že je film u konce. Knihu jsem nečetla, možná bych pak na film měla názor jiný. Mám špatnou paměť na jména, ale dle obličejů v obsazení nikdo extra známý, nebo možná jen tolik nesleduju filmy tohohle stylu. Myslím, že by si film opravdu užila moje sestřenice, které je 13. Vcelku snímek dobrý, ale nedoporučila bych ho.