Spravedlnost podle Spensera

62%
Spravedlnost podle Spensera

Bývalý polda a kriminálník Spenser se spolčí s ambiciózním rváčem Hawkem, aby odhalili zlověstné intriky, které obklopují smrt dvou bostonských policajtů. (Netflix)




Recenze: Spravedlnost podle Spensera

Kinobox.cz
60%

Spravedlnost podle Spensera je mnohem více krimi komedií, na níž přiléhavě sedí celá sémantika přízviska televizní. Podobně jako většina televizní tvorby je totiž schématická, plytká, těžko zapamatovatelná, ale při správném nastavení také zábavná a odpočinkově neproblematická.


Milandob
Milandob
8 900 bodů
4
prekvapujuco televizne vyzerajuca netflixovka. od komba berg-wahlberg sme videli o dost lepsie veci. pribeh dost jednoduchy ale ako pilot k televiznemu serialu by to bolo ok...
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
7
Fajnová žánrovka, která se pokouší o podobně oldschoolovou stylizovanou kriminálku jako Jack Reacher, ale málomluvnému hrdinovi staví do cesty křivé policajty. I když se všichni klíčoví "hoši v modrém" znají, trochu tu chybí přirozenější osobní dotek, jaký dokázali před pár lety tváří v tvář rozehrát Bruce Willis a David Morse v 16 blocích. Akce je na Berga překvapivě skromná, Hawk kdyby tam nebyl, tak by se moc nestalo a Arkin s Shlesinger měli dostat víc prostoru. ALE pokud jsem celé to divadlo na poctivé staré kriminální časy Reacherovi nevěřil, částečně pro Toma Cruise, Spenser na mě naopak téměř pořád fungoval. Brian Helgeland tyhle postavy zbité životem, co si jdou za svým, zkrátka umí. Neříkám, že se Wahlberg v roli Spensera našel, ale odehrál to způsobem, že bych se nějakému tomu sequelu vůbec nebránil.

Dodatečné informace

Původní název:
Spenser Confidential (více)
  • USA Spravedlnost podle Spensera
  • USA Spenser Confidential
  • USA Wonderland
Premiéra v ČR:
6. 3. 2020
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch