Psí veličenstvo

51%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
2.5
Miluju animáky a stejně to mám i se psy, takže jsem se Psí veličenstvo samozřejmě těšil. O to víc jsem po shlédnutí zklamaný. Snímek je po stránce animace nezajímavý, ale hlavně je takový divný a místy nevkusný. Příběh pro děti divně zvolený a možná až nevhodný. Tady je prostě všechno zle.
evismaior
evismaior
4 254 bodů
5.5
Na tomhle je docela vtipné to, že tam je animovaná verze královny Alžběty II., jejího manžela prince Filipa a na začátku dokonce i tehdejšího amerického prezidenta Donalda Trumpa a jeho ženy Melanie. Pak je taky pravda, že britská královna v minulosti opravdu chovala toto plemeno psů corgi (lze dohledat hodně fotografií královny se psy, kterými se film zjevně inspiroval). Ale příběh je prostě špatný - nejdřív se hlavního hrdinu v podstatě pokusí znásilnit fenka amerického prezidenta, pak se ho jiný kolega pes pokusí zavraždit a pak v útulku se hlavní hrdina zamiluje do zlatokopky, která ho začne chtít až poté, co se přesvědčí, že je to opravdu královnin pes. Zkrátka podivný příběh.
kknk2
kknk2
2 949 bodů
4
Zbožňuji pejsky corgi, takže jsem byla samozřejmě zvědavá, jak si film povede. A… nic moc. 1) jediný hezký a vizuálně vydařený pejsek byl hlavní hrdina, ostatním paradoxně chyběly psí rysy 2) to, že namyšlený královský pes se dostane mezi obyčejné psy a psychicky se změní k lepšímu, je pěkné, ale všechno okolo je prostě hrůza Na film bych se už znova nekoukla a ani nikomu nedoporučila.
HoneyBunny
HoneyBunny
22 bodů
3
Film byl pro mě zklamáním. Těšila jsem se na rasu Corgiho v akci ale bohužel se mi nelíbil zvolený příběh. Zrada, pokus o vraždu psa, psí zápasy... To je i pro dospěláka silná káva:D Ale oceňuju pár velevtipných momentů jako byla návštěva amerického prezidenta....