Souboj s rodinou

71%
Souboj s rodinou

Bývalý wrestler a jeho rodina si vydělávají tím, že se účastní malých akcích po celé zemi, zatímco dětí sní o tom, že se dostanou do nejvyšší WWE ligy.




Recenze: Souboj s rodinou

Kinobox.cz
75%

Film je rozhodně cenným a nadprůměrným příspěvkem do žánru "nikdy se nevzdávej" a zároveň trochu trpce humorným zrcadlem pro zkrachovalé jedince, jejichž jedinou šancí na přežití je za každou cenu následovat svůj sen. A zároveň ještě zákulisní reklamou na oblíbený zámořský sport, v němž se touží prosazovat i ženy, přičemž to dohromady nepůsobí přeplácaně a momenty upřímného smíchu se s těmi smutnějšími bez problémů doplňují.


Pete69
Pete69
29 773 bodů
6
Svět wrestlingu mi byl vždy cizí, zvláštní divadlo kaskadérů.. vůbec nechápu, proč se v něm bojuje o titul, když je to domluvené. The Rock se ve filmu jen mihne, takže moc nepřispěl, příběh mi přijde standardní, souboje pěkné, ale za mě je to jen mírně nadprůměrná záležitost.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Hodně feel good komedie, napsána životem, upravena scenáristy (hlavně teda ten závěr) a skvěle obsazená (takový Nick je přímo božský). Merchantův ambicióznější kino debut dopadl teda fakt skvěle a je třeba s ním do budoucna počítat.
lamps
lamps
15 156 bodů
7.5
Překvapivě všechno to, čeho jsem se obával, tu funguje moc příjemně. Dwayne Johnson si přesně plní svou úlohu zbožňované ikony, humor není trapný ani přepálený a wrestling je vítaným ozvláštněním boxerských snílků, zvláště pak v podání charismatické a emocionální Florence Pugh. Osvědčené schéma se sice pevně dodržuje, ale všechno šlape tak, jak má, a vedlejší postavy většinou nejsou jen do počtu. Milé překvápko.

Dodatečné informace

Původní název:
Fighting with My Family (více)
  • Velká Británie Souboj s rodinou
  • Velká Británie Fighting with My Family
  • Velká Británie Családi bunyó
  • Velká Británie Luchando con mi familia
  • Velká Británie Peleando en familia
  • Velká Británie Una famiglia al tappeto
  • Velká Británie Боротьба з моею родиною
  • Velká Británie Борьба с моей семьей
  • Velká Británie Семейни кютеци
Premiéra v ČR:
3. 8. 2019
Země původu:
Velká Británie, USA
Rozpočet:
11 mil. USD
Tržby:
39,06 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Souboj s rodinou je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch