Zrádci

66%
Zrádci
Plakát traileru
David (Cyril Dobrý) nechtěl být informátorem protidrogovky, ale neměl na vybranou. Nikdy neměl podlehnout nátlaku policisty Jana Blažka (Václav Neužil). Nikdy neměl prozradit, co ví o česko-vietnamském obchodě s pervitinem. A docela určitě neměl nikdy zradit svého nejlepšího kamaráda Reného (Sláva Pecháček). Nicméně stalo se. David rychle pochopil, že jsou i horší věci než fakt, že vám jde po krku mafie. Například, když vám jde po krku mafie a policajti zároveň. Nikdo nevěří jemu a on nevěří nikomu. Chce přežít, ale spoléhat může jen sám na sebe a na nezkušenou analytičku Petru Vávrovou (Lenka Krobotová)… (Česká televize)




Recenze: Zrádci

Kinobox.cz
80%

Zrádci v každém případě patří mezi nevelkou skupinu novodobých českých seriálů, které jsou několikahodinové časové investice hodny. Nejsou sice dokonalým projektem (minimálně jedna významná dějová klička, k níž dojde v druhé polovině série, mi dosud připadá nepříjemně účelová a kostrbatá), ale jako celek obsahují mnoho dobrého a zajímavého.


xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
10
Ok, napálím plný počet, protože taky můžu jednou za čas propadnout nadšení. I když je to možná trochu přehnané, v pár místech mi to zaskřípalo. Ale když se to vezme kolem a kolem, zaskřípalo to jen proto, že to fakt jede. Je to nejlepší Tauš, skvělá katarze nakonec, plné energie, kterou mě bavilo čerpat, a v neposlední řadě na ČT je to asi největší možný punk a to oživení je potřeba ocenit.
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
4
První díl sliboval mnohé, ale pak už to šlo z kopce. Příjemně překvapil Cyril Dobrý, jenže čím vlastně. Děj je zmatečný, chování postav nevěrohodné a nesmyslné. Vztahy mezi postavami jsou pro mě nepochopitelné. Policisté v seriálu jsou vylíčeni jako hlupáci, zkorumpovaní neschopové nebo frčkaři. Druhý díl jsem už nedokoukal kvůli scéně večeře mezi Novotným a Krobotovou, kterou jsem viděl už stokrát v jiných dílech a lépe. Třetí díl mě utvrdil, že končím. Promarněná šance. Jinak jsem si jist, že synopse v úvodu rozhodně není děj tohoto seriálu.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
2
Poslední dobou mám pocit, že se ČT snaží nalákat mladší generaci, proto volí co možná nejdrsnější řeč. No, nevím. K mladší generaci už nepatřím. Není to seriál zřejmě pro mě. Postavy jsou mi vesměs nesympatické, zvuk špatný (prý je to moderně natočené!), kamera z úhlu pohledu mě-důchodkyně nekvalitní, atd.

Dodatečné informace

Země původu:
Česká republika

Podobné