Isn't It Romantic

57%

Komentáře a recenze 4

Dle počtu bodů
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 428 bodů
8
Že jsou romantické příběhy jeden ohromný kýč? Tak o opaku diváky přesvědčí newyorská architektka robustnější postavy Natálie, která se po určité nehodě ocitne v životě plného všeho romantismu, které sama na romantických příbězích bezostyšně kritizovala. Zkrátka, jakoby byla přímo v nějakém romantickém filmu, tudíž na vlastní kůži prožívá typickou romantickou dějovou šablonu. Filmu tedy nechybí nadsázka, uhrančivost, humor a spousta velice známých romantických hitů v podobě soundtracku. O žádné veledílo se samozřejmě nejedná. V parodování pravidel romantického žánru se netlačí na pilu a tak scény nevyznívají křečovitě, jako u parodií na podžánr hororu slasher. Hlavní hrdince i přes svou postavu a charakter zůstává určitý půvab a pochopení. Ženy jí podobné by se snad v ní mohli i vzhlédnout. Jde tu hlavně o sebedůvěru, což znamená, že i robustní ženy mohou najít velkou lásku a prožít stejné chvíle, jako 'hubeňourky'. Úsměvný snímek s taneční choreografií na ulici po vzoru Bollywoodu na konci, spíše k odpočinku a především pro ženy, které příběh daleko lépe pojmou v celé své okázalosti a přesvědčení.
Toren
Toren
5 165 bodů
6
6/10. Překvapivě dobře fungující zrcadlo na slaďárny, které se nebojí střílet do vlastních řad. Všichni si uvědomují, co točí - takže atmosféra je uvolněná a parodické fóry umí na necelou hoďku a půl pobavit, Pohodová věc na odpolední chillování. A to jsem si myslel, že budu trpět. Více: https://www.youtube.com/watch?v=OuH-RXja2FY
Marcos22
Marcos22
994 bodů
4
"Vizuálně působivá parodie na romantické komedie, a jejich společné charakteristické prvky." 😕
lukas-gajdos
168 bodů
3
Tak jsem si zase po nějaké době na Netflixu pustil nějakou komedii a nečekal jsem od ní zázraky, ale ono se skutečně stalo, že tenhle film klesl na samé dno žumpy všeh žump. Na Rebel Wilson mám už lehkou alergii, podle mě hrát moc neumí a příběh, jak je vše úžasné a koukat se na její infantilní výkony bylo opravdu zdrcující. Film zachránil jen Hemsworth, ačkoliv jeho role taky nebyla o nic lepší. No, podruh é si radši pustím Pokemnony, než tohle.