Srážka s láskou

69%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Tak nějak to co člověk čeká, když jde na komedii, ve které zarostlý hulič v šusťákovce sbalí sexy ministryni zahraničí. Takže hodně fain oddychovka, která sama sebe zas tak vážně nebere, a ve které potěší jak popkulturní odkazy, tak i ty sebemenší roličky (Serkis, Skarsgard).
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Srážka s láskou/Long Shot... Komedie, ze scénáře Dana Sterlinga a Liz Hannahové. On napsal Interview, ona Akta Pentagon. Jedná se o komedii, která se tak trošku zaobírá politickou situací v USA a ráda by řešila otázky ženské síly v politice, osobnosti člověka a mediálního zájmu. Chtěla by to být komedie vtipná, jak je u Setha Rogena zvykem tak trochu přitažená za vlasy a zároveň trochu chytřejší. Ve finále ale z toho nic zas tak velkého není. Seth Rogen a Charlize Theron jsou jako hlavní dvojka fajn a i když by je náhodný divák k sobě přiřadil jako pár těžko, ve finále je snadné přimhouřit oko a vnímat je jako zamilovaný pár. Rogen je opět sympatický žid, který dokáže prodat většinu hlášek a Theron to sluší a zároveň dokáže hrát ženu inteligentní, která by se z fleku mohla stát první prezidentkou USA. Výrazný je i o O´Shea Jackson Jr./Ice Cube Jr., který stejně jako Rogen dokáže prodat většinu gagů. Andy Serkis je zamaskován k nepoznání a Bob Odenkirk je jako vždycky fajn. Bohužel nejde o tak výrazně originální film v rámci žánru romantické komedie a odlišuje ho jenom hodně drsný humor, který se opět jak je u Rogena zvykem točí především kolem vtipů o drogách, sexu a židovského vyznání, bohužel asi po deseti filmech už začíná být tokhle Rogenovské funny cílení celkové unavené a nějak extra už nepobaví. Film je navíc možná i až příliš dlouhý. 125 minut je na romantickou komedii strašně moc, zvláště když se zápletka filmu nikam výrazně neposouvá a pořád jezdí kolem zajetých kolejí. Ničím extra dějově nepřekvapí, skončí tak nějak dle očekávání a vlastně nebude důvod na tuhle komedii nějak extra vzpomínat. Pokud ale má někdo slabost pro Setha Rogena tak tím pádem asi povinnost... Nejvíc jsem si z toho filmu odnesl fakt, že pokud má Seth Rogen šanci u Charlize Theron, možná mám i já s jednou nejmenovanou love interest ve finále šanci!
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
rogen uchadzajuci, theron vynikajuca a je to plne rogenovskeho stylu humoru, co je pre mna pozitivum (i ked na hulicsky humor uz zacina byt seth trocha stary). po dlhej dobe romanticka komedia ktora si na nic viac nehraje (i ked sa snazi byt politicky angazovana)...
Toren
Toren
5 145 bodů
8
8/10. Zatraceně sympatická jednohubka, která staví na romantických klišé a nestydí se z nich udělat srandu. Ústřední dvojice má výbornou jiskru a jejich chemie to táhne až do konce. Fakt příjemná (romantická) komedie, která i přes očividnou šablonu a nulovou inovaci dělá vše správně. Více: https://www.youtube.com/watch?v=KbbIqHIjUZo
blazma
blazma
4 928 bodů
10
Pro mě nejlepší romantická komedie za posledních 5 let. Nejsem v nich nějaký expert, nic méně ta kombinace Setha a Charlize, dvojice kterou by jste si nikdy v životě nedokázali spojit dohromady mi tady tak suprovně funguje a vyzařuje z nich tak pozitivní nálada až jsem z toho žasnul. Zápletka v pohodě, příběh taky fajn, vtip občas byl nahoře občas to bylo horší. Dalo nám to trochu akce. Pro mě to mělo všechno.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
4
všimli jste si mírnou podobnost Shreka a princezny Fiony? Hnusný a ohavný zlobr versus překrásná princezna. Romantická komedie jak hrom!
VasaFlasa
VasaFlasa
2 827 bodů
8.5
Pustil jsem si Srážku s láskou v pondělí relativně pozdě večer s tím, že se podívám na kousek a zbytek dokoukám jindy. Naštěstí to nevyšlo a film jsem zhlédl bez problémů celý a nevadilo mi, že druhý den ráno vstávám brzy do práce. Tento snímek je vtipný, což u amerických "komedií" není moc časté a i když se jedná o velmi předvídatelný konec a lacinou romantiku, tak díky Charlie, na kterou se velmi dobře kouká a Setha, který je velmi vtipný, má tento snímek šťávu a opravdu baví. Vřele doporučuji.
sugi
752 bodů
4
…. podobnost s filmem Americký president s Michaelem Douglasem z roku 1995 čistě náhodná ? … komu se líbí americký hunor , který dokáže být trapný a i nechutný , tak tomu se film bude líbit … film hodně zachraňuje Charlize Theron , bez ní by upadl dřív . nežli by jste ho měli možnost zhlédnout