Srážka s láskou

69%
Srážka s láskou

Srážka s láskou je romantická komedie plná nekorektního humoru, ve které Charlize Theron a Seth Rogen excelují jako nesourodý pár, kterému byste na první pohled moc šancí rozhodně nedali. Charlotte Fieldová (Charlize Theron) je jednou z nejvlivnějších žen na světě. Chytrá, rafinovaná a všestranně schopná vůdčí osobnost s obrovským nadáním, která má ve svém životě všechno pod kontrolou. Fred Flarsky (Seth Rogen) je talentovaný novinář, hipster a potížista, který se nejlépe cítí ve své šusťákovce, kapsáčích a teniskách. Nemají nic společného – kromě toho, že ona mu kdysi dělala „chůvu“ a byla jeho první platonickou láskou. Když na sebe Fred a Charlotte jako dospělí nečekaně opět narazí, Charlotte se právě připravuje na kandidaturu na prezidentský úřad a ke zděšení svých poradců si jako autora svých budoucích projevů impulzivně najímá Freda. Fred tak do Charlottina oslnivého světa společenské smetánky vtrhne jako uragán a o skandály rázem není nouze. Když zprvu nenápadné jiskření mezi Fredem a Charlotte přeroste v milostný poměr, můžete si byt jisti, že tak zvláštní pár svět ještě neviděl. A to ještě nikdo netuší, co přijde, až to rozjetí milenci teprve pořádně roztočí. (Vertical Ent.)




hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Tak nějak to co člověk čeká, když jde na komedii, ve které zarostlý hulič v šusťákovce sbalí sexy ministryni zahraničí. Takže hodně fain oddychovka, která sama sebe zas tak vážně nebere, a ve které potěší jak popkulturní odkazy, tak i ty sebemenší roličky (Serkis, Skarsgard).
filmfanouch6
filmfanouch6
12 644 bodů
6
Srážka s láskou/Long Shot... Komedie, ze scénáře Dana Sterlinga a Liz Hannahové. On napsal Interview, ona Akta Pentagon. Jedná se o komedii, která se tak trošku zaobírá politickou situací v USA a ráda by řešila otázky ženské síly v politice, osobnosti člověka a mediálního zájmu. Chtěla by to být komedie vtipná, jak je u Setha Rogena zvykem tak trochu přitažená za vlasy a zároveň trochu chytřejší. Ve finále ale z toho nic zas tak velkého není. Seth Rogen a Charlize Theron jsou jako hlavní dvojka fajn a i když by je náhodný divák k sobě přiřadil jako pár těžko, ve finále je snadné přimhouřit oko a vnímat je jako zamilovaný pár. Rogen je opět sympatický žid, který dokáže prodat většinu hlášek a Theron to sluší a zároveň dokáže hrát ženu inteligentní, která by se z fleku mohla stát první prezidentkou USA. Výrazný je i o O´Shea Jackson Jr./Ice Cube Jr., který stejně jako Rogen dokáže prodat většinu gagů. Andy Serkis je zamaskován k nepoznání a Bob Odenkirk je jako vždycky fajn. Bohužel nejde o tak výrazně originální film v rámci žánru romantické komedie a odlišuje ho jenom hodně drsný humor, který se opět jak je u Rogena zvykem točí především kolem vtipů o drogách, sexu a židovského vyznání, bohužel asi po deseti filmech už začíná být tokhle Rogenovské funny cílení celkové unavené a nějak extra už nepobaví. Film je navíc možná i až příliš dlouhý. 125 minut je na romantickou komedii strašně moc, zvláště když se zápletka filmu nikam výrazně neposouvá a pořád jezdí kolem zajetých kolejí. Ničím extra dějově nepřekvapí, skončí tak nějak dle očekávání a vlastně nebude důvod na tuhle komedii nějak extra vzpomínat. Pokud ale má někdo slabost pro Setha Rogena tak tím pádem asi povinnost... Nejvíc jsem si z toho filmu odnesl fakt, že pokud má Seth Rogen šanci u Charlize Theron, možná mám i já s jednou nejmenovanou love interest ve finále šanci!
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
rogen uchadzajuci, theron vynikajuca a je to plne rogenovskeho stylu humoru, co je pre mna pozitivum (i ked na hulicsky humor uz zacina byt seth trocha stary). po dlhej dobe romanticka komedia ktora si na nic viac nehraje (i ked sa snazi byt politicky angazovana)...

Dodatečné informace

Původní název:
Long Shot (více)
  • USA Srážka s láskou
  • USA Long Shot
  • USA Flarsky
  • USA Láska na druhú
Premiéra v ČR:
4. 7. 2019
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
40 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné