Nenávist

50%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
2.5
Nenávist pro rok 2020 je naprosto zbytečným filmem a prozatím nejhorším hororem letošního roku. V dnešní se od hororových filmů očekává přece jen trochu víc než laciné lekačky,které navíc nejsou dostatečně děsivé a hektolitry krve,které jen podtrhují neschopnost režiséra vybudovat napětí bez těchto dvou věcí. Naprostá ztráta času.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
8
Občas se stane, že si z Číny odnesete něco jiného, krom samotné korony.. třeba takovou Nenavi-St, vaši čínskou tchýni, když jste si brali vietnamskou imigrantku jménem Yoko Poko Moko či Pako? No jedno vím jasně, že je strašná piko. Ja se tak dívám na místní asijský rádoby kritiky (píčumily), hodně lidem se tenhle desátý remake hnusné a bíle odrůdy Samary, nikomu nelíbil a dáváte tomu hned odpadní smetí, a zařazujete to hned do nejhorších filmů za tento rok. Naserte si! Konečně jsem za ten měsíc našel zajimavý hororůrek, a nemusel si hned vypíchat svoje tři oči a tři bradavky. Na duchařiny dvakrát nejsem, a nic kromě hrachové kaše, po které mám taky pár duchů v domě, mě tenhle subli-žánr sere do morků kostí. Koho zajímají kritici ze zámoří? Oni dají samé intelechtuální sračce aspoň 100%, ještě s bůhvíjakou chválou, a přitom nejde o žádný zázrak z hoven. Z temnýho a strašidelnýho bubáka Sakura-Mochito-Takidže-Kamikadze, jsem si hodně nakládal do slipů, a naklepával řízky od stehen. Aspoň každý horor musí obsahovat nějakou nadsázku a pičoidních klišé, ale tady se na to sralo, protože všichni věděli, že s filmu zbydou jen negativní recenze, takže se úplně sralo na nějaký vážný tón. Černý Teletubbies mě budou strašit ještě hodně dlouho na hajzlu, a budu se bát koupat ve vaně..
ondrej-sladky
258 bodů
7
Nový rok je tu a kupa nových filmů s ním. Mezi prvni patří horor The Grudge. Je to další z těch hororů, který je plný lekaček a někdy trochu hloupého chování postav. Na filmu se mi hodně líbil styl vyprávění, který nebyl moc matoucí a pomalu odhaloval osudy postav. Bohužel kvůli tomu nevyzbyl moc čas na hlavní hrdinku a vztah s jejím synem, ale to mi moc nevadilo. Myslím si tedy, že se jedná o další hodně lekací horor, který v kině úplně vidět nemusíte, ale pokud se chcete bát, klidně si ho večer pusťte.
mirek-siml
190 bodů
6.5
Od filmu Nenávist sem očekával hodně a šel sem do kina velmi natěšený. Odcházel sem však velmi zklamaný a zmatený jelikož film nedával moc velký smysl. Celkově podle traileru sem se velmi těšil. A zde se může potvrdit tvrzení "Čím lepší trailer, tím horší film". Tento film byl opravdu špatný až na pár dobrých scén které trvali tak 2 vteřiny a už byly zahrnuté v traileru. Za mě velmi špatný začátek hororového žánru roku 2020.
Matys
42 bodů
5
Děj filmu poměrně běží, nemá však výraznou zápletku, je postaven vlastně na desítkách jednoduchých sekundových lekaček. Alespoň se odehrává na více místech a ne jenom jedné místnosti. Celkově nic zajímavého nenabídne. Slabší průměr.