Shaft

65%
Shaft

John Shaft Jr. (Jessie Usher) se věnuje kybernetické bezpečnosti, má doktorát z MIT. Když jeho nejlepší kamarád za podivných okolností zemře, kontaktuje svého otce (Samuel L. Jackson), aby mu pomohl zjistit pravdu. A když už je to v rodině, přidá se i dědeček Shaft (Richard Roundtree).




Pete69
Pete69
29 308 bodů
7
Film, který prakticky udělal svým hereckým umem Samuel L. Jackson. Své role drsňák se zhostil skvěle. Ještě větší jiskru film dostal po zapojení nejstaršího z rodu Shaftů. Pěkná akční komedie se slušným příběhem. Nejedná se o žádný přelomový film, ani umělecké dílo, ale velmi dobrou oddychovku, které jsou také třeba.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Jackson hláškuje jako vždycky, ale tentokrát mu podráží nohy jednak to, že hraje druhé housle (ty první dostal dost nevýrazný mlaďas) a hlavně slabý rutinér Tim Story.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
6
Predstavte si najviac otrepanú akčnú komédiu s každým klišé ktoré kedy vyšlo a napadnú vás akčňáky z konca 70. / 80. rokov. No a o prerobenie tohto špecifického druhu filmov sa očividne sa snaží tento kúsok. A na prekvapenie aj celkom podarene. Ak chcete pri nejakom filme proste vypnúť ,nič neriešiť a užiť si debiliny ,čo sa vo filme dejú ,potom asi ani lepšie spraviť nemôžete. A ak ste človek ,ktorý zažil ešte starú éru filmov ,kde sa tieto stereotypy ukazovali na dennej báze s radosťou si pripomeniete staré dobré časy. Ja sám som človek ,ktorý vyžaduje aby mi film niečo aj predal ,ale ani ja raz za čas neodolám nejakej blbosti pre jednoduchých a užijem si ju. 65% Nič nového ,nič revolučného ani nič čo by vyčnievalo z davu. Lepšie ako 90 percent televíznej produkcie a filmy Stevena Seagala. Film bol vytvorený za účelom aspoň na chvíľu zabaviť a to robí skvelo.


Dodatečné informace

Původní název:
Shaft (více)
  • USA Shaft
  • USA Drsný Shaft
  • USA Shaft - Noch Fragen?
Premiéra v ČR:
28. 6. 2019
Země původu:
USA
Rozpočet:
30 mil. USD
Tržby:
21,36 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Shaft


Podobné


Powered byJustWatch