Shaft

65%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 308 bodů
7
Film, který prakticky udělal svým hereckým umem Samuel L. Jackson. Své role drsňák se zhostil skvěle. Ještě větší jiskru film dostal po zapojení nejstaršího z rodu Shaftů. Pěkná akční komedie se slušným příběhem. Nejedná se o žádný přelomový film, ani umělecké dílo, ale velmi dobrou oddychovku, které jsou také třeba.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Jackson hláškuje jako vždycky, ale tentokrát mu podráží nohy jednak to, že hraje druhé housle (ty první dostal dost nevýrazný mlaďas) a hlavně slabý rutinér Tim Story.
M3lios
M3lios
9 140 bodů
6
Predstavte si najviac otrepanú akčnú komédiu s každým klišé ktoré kedy vyšlo a napadnú vás akčňáky z konca 70. / 80. rokov. No a o prerobenie tohto špecifického druhu filmov sa očividne sa snaží tento kúsok. A na prekvapenie aj celkom podarene. Ak chcete pri nejakom filme proste vypnúť ,nič neriešiť a užiť si debiliny ,čo sa vo filme dejú ,potom asi ani lepšie spraviť nemôžete. A ak ste človek ,ktorý zažil ešte starú éru filmov ,kde sa tieto stereotypy ukazovali na dennej báze s radosťou si pripomeniete staré dobré časy. Ja sám som človek ,ktorý vyžaduje aby mi film niečo aj predal ,ale ani ja raz za čas neodolám nejakej blbosti pre jednoduchých a užijem si ju. 65% Nič nového ,nič revolučného ani nič čo by vyčnievalo z davu. Lepšie ako 90 percent televíznej produkcie a filmy Stevena Seagala. Film bol vytvorený za účelom aspoň na chvíľu zabaviť a to robí skvelo.
Toren
Toren
5 145 bodů
6
6/10. Klasický Jackson film. Hodně se tu mluví, fóruje, dělaj se rádoby cool věci a celý je to šíleně nadvznesený. Oproti minulým Shaftům minimum akce a příklon k typické černošské komedii - v rámci možností zábavná jízda. A Jessie Usher se ukázal jako slušná trefa. Více: https://www.youtube.com/watch?v=srQ8pPYpmn4
blazma
blazma
4 928 bodů
4
Tohle je katastrofa. Samuel Jackson si očividně užívá role, kde hraje toho největšího drsňáka na světě, který je požehnaný tím, že trefí každou ránu a zároveň jeho mine každá kulka co na něho letí. Vtípky typické pro tohoto herce, už jsou tady tak dlouho že mi už nepřijdou vtipné, spíš naopak, už je to čím dál víc trapnější. Co tento film zachraňuje od naprostého propadák jsou všechny ostatní postavy které ve filmu jsou. Pokud tedy máte pana Jacksona plné zuby, rozhodně nedoporučuju. Pokud ho máte rádi, Tenhle film si nejspíš zamilujete :D buď a nebo, jiná možnost tady není.
Edward
Edward
2 481 bodů
6
6/10