Příze

68%
Příze
Plakát traileru
Hlavní hrdinkou příběhu je Purl - klubíčko hebké růžové vlny, které právě dostalo práci v kanceláři start-upové firmy. Purl se snaží zapadnout do kolektivu a chce, aby si jí kolegové vážili. Jak ale plyne čas, je otázkou, jak daleko je až schopná pro své přijetí zajít a zda to za to vůbec stojí?



Toren
Toren
5 165 bodů
8
7/10. První kraťas z nové Pixarovské iniciativy a velmi milý počin. Trošku dospělejší téma nakombené s totální roztomilostí má sice slabší citový dojezd, ale pořád velký palec nahoru!
Evah
Evah
2 113 bodů
7
Mám trochu smíšené pocity, chvíli to vypadalo, že film je o tom přetvařujte se a zapadnete, pak tam asi mělo být poučení a nejspíš to mělo ukázat, jak je pro někoho jinak vypadajícího těžké zapadnout, ale upřímně takových počinů i v lepší podobě je už v dnešní době hodně
Marcos22
Marcos22
994 bodů
6
Tenhle pixarovský kraťas je synonymem českého přísloví "Kdo chce s vlky žíti, musí s nimi výti". Moc hezký příběh, který nejenže naráží na rozdílnosti ve standardizované uniformitě na pracovišti, ale zároveň upozorňuje na přílišnou maskulinitu v top managementech firem. Způsob vyprávění nutí diváka k zamyšlení, jakého podílu osobní identity jsme ochotni se vzdát na úkor toho, aby nás okolí přijalo mezi sebe. A zda jsme ve významnějších momentech našich životů připraveni vystoupit z řady a vyjádřit nahlas svůj názor. Pixar s jedním z nejvážnějších témat současnosti, který si umím představit natočený pro diváka přijatelněji. Tři hvězdy. 🙂 (27.04.2021)

Dodatečné informace

Původní název:
Purl (více)
  • USA Příze
  • USA Purl
Distributor:
Disney+
Země původu:
USA
Čeština:
Příze je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch