Co jsme komu zase udělali?

66%

Komentáře a recenze 15

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
6
Francouzi prostě umí! no a dokázali to i tentokrát. Příjemná podívaná,která těží z kulturních a etnických rozdílů. Clavier jako hlava rodiny opět vynikající. Jeho scény patří k tomu nejlepšímu v celém filmu (hlavně ty s uprchlíkem). Humor není ani trapný,ani nechutný,prostě vkusný a tak to snad umí jen ve Francii.
kknk2
kknk2
2 949 bodů
7
Nelituji, že jsem na film v originálu byla v kině, připadá mi stejně dobrý jako jednička. Francouzský humor je vkusný, dokonce bych nazvala tuto komedii za rodinný film. Doufám, že bude i další pokračování, konečně film, který nepřekypuje trapnými levnými fórky.
Rabadi
Rabadi
2 259 bodů
5
Multi-kulti je téma dnešní doby a v tomto filmu je podáno velmi vtipně. Francouzi točit komedie umí a nám (jako Evropanům) jsou jejich vtipy blízké. První díl byl lepší, takže doufám, že další pokračování už nebude, škoda to kazit. Postava manželky byla zahrána skvěle.
sugi
752 bodů
10
… mám jen pár slov … skvělé pokračování ….
Pája DJ
Pája DJ
681 bodů
7.5
Úspěšné nečekané pokračování ještě úspěšnějšího prvního dílo. Nyní se tak vracíme zpět do typické tradiční francouzské rodiny Clauda a Marie Veneuilových a jejích 4 dcer, které svými sňatky příliš nepotěšily svého otce. Příběh nyní o několik let pokročil a na hlavu rodiny čeká nová nečekaná výzva :o)
Judinka
Judinka
627 bodů
6
Co si budeme povídat, je to o dost slabší než jednička.. Ale to jsem očekávala, takže zklamaná nejsem. Dějová linka mě bavila, nenudila jsem se ani chvilku, celý film je provázen kvalitním humorem. Verneuilovi a jejich dcery a zeťové jsou moje srdcovka, takže bych klidně uvítala i trojku. Účel to splnilo a já jsem moc spokojená.
Blatouch72
Blatouch72
587 bodů
7
Jednička byla lepší, ale téma etnických, politických a jiných standardů je na fórky nevyčerpatelný. Konverzačka, podpásovky. Co dodat? Sarkasmus a ironie funguje ve francouzském podání skvěle.
Asata
130 bodů
7.5
S humorem osvětluje tento film současnou situaci v mnoha evropských rodinách, kde dochází k mísení kultur, náboženství atd. Film má skvělou kameru, vtipný scénář, hvězdné obsazení. Jeden z lepších filmů evropské tvorby, stojí za zhlédnutí, pobaví, nenudí.
gombikvuchu
39 bodů
5
Celkom prijemne pokracovanie vybornej komedie, ktore uz vsak nema take grady a mna uz zdaleka tak nenadchlo ako jednotka. Kazdopadne stale pozeratelne, dalsie pokracovanie uz vsak snad nechystaju. Od francuzskych komedii ma vsak tento film urcite neodradil.
YTTEB
YTTEB
18 bodů
7
Dle mého názoru byl první film lepší, vtipnější. Tento rozhodně nebyl špatný, mně osobně se vtipy líbily ale je jasné, že někomu se takový humor nelíbí. První film byl ale dle mého nesrovnatelně lepší. Film bych zařadila mezi klasické francouzské komedie. Postavy jsou sympatické, nejvíce asi rodiče manželek. Někdy je humor použitý ve filmu sušší, ohraný, prostě typický v komediálních filmech.