Rodiče na tahu

37%

Komentáře a recenze 7

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
3.5
Rodiče na tahu jsou tak špatným filmem, že už si dokonce skoro ani nevzpomínám o čem byl. Salma očividně neřeší v jakém filmu hraje, protože by se jinak této blbosti neupsala. Ačkoliv se jedna o komedie tak je zde absence jakéhokoliv humoru, ale trapnosti je zde zase přehršel. Fred Wolf si s filmem vůbec neporadil což mne k jeho předchozím filmům ani extra nepřekvapuje.
lamps
lamps
15 156 bodů
2
Ukrutná hovadina, která se každou scénou více a více vzdaluje od reality, vlastní herce nechává, aby se ztrapňovali dle libosti, a zvraty řeší asi ve stylu logiky Scary Movie. A navíc tam není vůbec nic opravdu vtipného. Salmička je pořád kus, ale tím to nějak hasne.
Cortesz
Cortesz
6 542 bodů
2
Ukrutná nuda, jednu hvězdu dávám za hlavní dvojici, kteří se sice snaží, ale je to opravdu bída, co z nich vyleze a někdy sem tam nějaká vtipná scéna, ale moc jich není, pryč od toho.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
0
Vyjmenuju věci, které jsou 100x zábavnější nebo užitečnější, než čučet na tenhle brainwash, který má žánr komedie, ale připomíná horor.. takže, vyprstit Halinu Pawlovskou [zabere Vám to nejméně den, dva, než najdete tu velkou kundu Hančy], znásilnit svého psa [ti pojídači vlastních hoven si nic jiného nezaslouží..], dát si maraton seriálu Ulice [schválně, kam se po 480 hodinách dostane, já jsem u druhý řady], seřadit si plechovky fazol ve špajzu [však víte, šetření je na zimu velice moudré a úsporné], zkusit vypáčit všechny žárovky v bytě [když jste u toho šetření], a což se přikláníme k tomu, že můžete rovnou vypnout bednu. Je mi líto Baldwina, že v poslední době bere každou píčovinu, aby zaplatil složenky ve své křišťálové vile v Kalifornii. Jo a ještě můžete udělat dost dobrej kanadský žertík na souseda, třeba zahodit sirku před jeho barákem..
Morra
235 bodů
2.5
Proč Salmo proč? Ten film je tak neskutečně hloupěj a trapnej, že jsem měl co dělat, abych se vůbec dodíval do konce. Logika zde není namístě, ale za to trapnosti je tu vážně požehnaně. Film by možná slavil úspěch někde na party kde se hodně pije, protože tohle se bez alkoholu vydržet nedá. Těch pár procent dávám aspoň za Salmu.
Gooner
Gooner
131 bodů
4.5
Rodiče na tahu je extrémně ujetou podívanou, kterou jsem si překvapivě náležitě užil. Recenze jsou na film obvykle hodně přísné, ale já se prostě bavil. Salma je sexy a Alec je zábavný. Zkrátka správná dvojka. Nejvíce mne překvapila rolička pro Sashu Mitchella aka Coudyho z Krok za krokem. Co se to s nim proboha stalo?