Plážový povaleč

55%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Tohle bylo tak divný až vlastně nevím co si o tom mám vlastně myslet?! The Beach Bum je navíc v podstatě bez děje. McConaughey si roli možná užil, ale to je tak vše pozitivní. Od komedie čekám hlavně humor a ten se zde jaksi nedostavil. Obsah filmu mluvi o Lebowskem a Strachu a hnusu v Las Vegas, jenže tento film jim nesahá ani po kotníky. Při sledování mi ani jednou nepřišlo na mysl tyhle filmy spolu porovnat.
Pete69
Pete69
29 851 bodů
4.5
Opravdu zvláštní "komedie".. moc jsem se nepobavil, nikdo mi tam nabyl lidsky blízký. Matthew McConaughey byl zprvu k nepoznání a i když zahrál plážového povaleče dobře, nestačilo to ani na celkově průměrný dojem z filmu s dokonale plytkým scénářem.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Kritika společnosti? Huličská komedie? Obojí? Těžko říct, ale je to pohodovka jako prase. McConaugyho MoonDog se zařazuje po bok klasických nicneřešících povalečů a Korine je u mě tvůrce, jehož filmy si i přes slabší recenze, hned po zhlédnutí říkají o zkultovnění.
Floridsky
4 376 bodů
6
Nemůžu tvrdit, že jsem se u tohoto skoro až artového snímku nebavil, ale já prostě nemám pocit, že bych tomu měl dát víc než tři hvězdy. Možná při druhém sledování to změním, ale zatím tak.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
0
jak někdo dokázal tento paskvil nazvat nejlepší komedií a přirovnat ho k Big Lebowskimu?
batal
893 bodů
8
..povedlo se
ANDY91
96 bodů
8
Hunter S. Korine uvádí Big Lebowského pro 21. století. McConaugheyho herecká exhibícia a potvrdenie jeho comic talentu. Korineho paradoxne najvyspelejší počin a druhý majstrštyk (po Kids). Jonah Hill a vyprášený Efron sú top. Bez tej poslednej scény by som sa pokojne zaobišiel, ale i tak je to takmer instantný kult.