Špindl 2

37%

Komentáře a recenze 11

Dle počtu bodů
Pete69
Pete69
29 372 bodů
1
K tomuto snímku se nedá nic konstruktivního napsat. Naprosto zbytečná záležitost, nulový scénář a jediná vtipná situace. Pokud jsem měl výhrady k prvnímu dílu, tak tady je to ještě minimálně zdvojnásobeno. Nechci se nikoho dotknout, ale udělám to.. pokud budou lidi chodit na takovéto sračky do kin, tak se budou točit i nadále. Chápu, že někdo se prostě napálí a jde z premiéry znechucen.. Já už naše komedie z principu bojkotuji a rád bych se někdy dočkal dalších Pelíšků, Samotářů.. a dalších skvělých relativně novodobých komedií.. mám ale obavu, že se tak dlouho nestane.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
0
Není moc, co řešit. Dalo by se to pouštět na FAMU jako studie toho, jak nestříhat komedii. Působí to jako nějaký očistec trapnosti a ponížení.
sabule
14 227 bodů
0.5
Když už je jednička přihlouplá a trapná,tak proč nenatočit pokračování.Dnešní filmaři s tím nemají žádný problém a nacpou do svého díla,které oslavuje drsňáky z horské služby ještě tuctové a čerstvě vyléčené herce typu Skamene a lehce duševně přihlouplou Hrachovcovou,kteří dodávají filmu "kvalitu".
Floridsky
4 376 bodů
0
Podle tohohle je Špindl 1 super film.
Veronika Rada
Veronika Rada
858 bodů
4
Také zklamání. Ale tenhle film je o malinko vtipnější, ale jsou to malinké střípky. Takže to moc nepomohlo.
Ku
460 bodů
1
Ta jednička ještě lepší než ta strašná 2