Špindl 2

37%
Špindl 2

Silvie je úspěšná lékařka a věří, že konečně našla recept i na šťastný vztah. Renata je manželka známého spisovatele, ve svých kurzech dodává dalším ženám odvahu a sílu k lepšímu životu, ale v jejím vlastním životě jeden osudový prvek schází. Herečka a tanečnice Eliška stojí na začátku slibně rozjeté kariéry, ale komplikuje se jí vztah s přítelem – muzikantem… A chlapi z horské služby jsou vždy připraveni pomoci. Kde jinde by se všechny příběhy mohly protnout a vyřešit, než v zasněženém Špindlu? (Bohemia Motion Pictures)




Pete69
Pete69
29 697 bodů
1
K tomuto snímku se nedá nic konstruktivního napsat. Naprosto zbytečná záležitost, nulový scénář a jediná vtipná situace. Pokud jsem měl výhrady k prvnímu dílu, tak tady je to ještě minimálně zdvojnásobeno. Nechci se nikoho dotknout, ale udělám to.. pokud budou lidi chodit na takovéto sračky do kin, tak se budou točit i nadále. Chápu, že někdo se prostě napálí a jde z premiéry znechucen.. Já už naše komedie z principu bojkotuji a rád bych se někdy dočkal dalších Pelíšků, Samotářů.. a dalších skvělých relativně novodobých komedií.. mám ale obavu, že se tak dlouho nestane.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
0
Není moc, co řešit. Dalo by se to pouštět na FAMU jako studie toho, jak nestříhat komedii. Působí to jako nějaký očistec trapnosti a ponížení.
sabule
14 227 bodů
0.5
Když už je jednička přihlouplá a trapná,tak proč nenatočit pokračování.Dnešní filmaři s tím nemají žádný problém a nacpou do svého díla,které oslavuje drsňáky z horské služby ještě tuctové a čerstvě vyléčené herce typu Skamene a lehce duševně přihlouplou Hrachovcovou,kteří dodávají filmu "kvalitu".

Dodatečné informace

Původní název:
Špindl 2 (více)
  • Česká republika Špindl 2
Premiéra v ČR:
5. 12. 2019
Distributor:
Bohemia Motion Pictures
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Špindl 2


Powered byJustWatch