TvMiniUni: Zloděj otázek

43%

Komentáře a recenze 3

Dle relevance
i
40%

Nápadem, že své velké finále odehraje na cizí půdě, si cyklus vlastně ublížil. I když výtvarné pojetí pořadu nemusí sedět každému, nápaditost se mu upřít nedá: v rámci dané kategorie. Ovšem film vyžaduje úplně jinou stavbu, rytmus, pojetí; koneckonců i přestupy „dospěláckých“ seriálů do kin končívají zpravidla rozpačitě.

T
58%

I přesto, že se autoři projektu nechali slyšet, že jejich cílem při tvorbě filmu nebylo nic víc než smích a zábava dětí a rodičů, jako rodič – divák jsem se několikrát v překombinovaném ději ztratila a možná některé části děje ani nepochopila. Třeba už jsem na TvMiniUni: Zloděj otázek moc stará…

Č
45%

Film má bezpochyby dost úzkou cílovou skupinu, je nejvhodnější pro diváky seriálu, které dávka „ulítlosti“ a zmatenosti nepřekvapí. Ti by pak měli být spokojení, protože se dočkají svých oblíbených hrdinů a celkem pěkné náměty k zamyšlení čekají i na rodiče. Pokud ale nevíte, o co jde, nebo jsou vaše děti už o něco starší, můžete z kina odcházet buď znudění, nebo hodně vykulení, možná dokonce obojí.