O zakletém králi a odvážném Martinovi

66%

Komentáře a recenze 9

Dle počtu bodů
avenis
avenis
8 145 bodů
9
Tak se mi zdá, že slovenské pohádky začínají být lepší než české. Bylo mi velmi příjemné dívat se na nepřehrávající herce, poslouchat slovenské melodie, kochat se skanzenem a vším tím folklorem. Scénář byl nápaditý, dialogy (byť dabované ... jediné mínus) příjemné. Prostě pěkná nová pohádka, kterou si ráda pustím znovu. (26.12.2018)
Riverdon
Riverdon
7 392 bodů
7.5
Žádné moderní vlivy, ale čistota a jednoduchost. Skvělý scénáristický nápad se slepým hlavním hrdinou. Dekoracím pomáhá slovenská příroda a skanzen. Letos nám Slováci s vánoční pohádkou natrhli zadnici.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 011 bodů
No, já bych za to taky někomu ráda natrhla zadek! To jo! Neskonalá blbost. Nedalo se na to při nejlepší vůli koukat!!! Zdržím se hlasování o procentech. Možná, kdybych vydržela, tak bych na tom něco pozitivního též našla. "Kouzelníka Žita" jsem NAŠTĚSTÍ neviděla vůbec! Aničku Kadeřávkovou si ponechám v hlavě jako Rozinku z "Ulice".
aquiver
aquiver
2 107 bodů
8
Nádherná vánoční pohádka. O řád povedenější než kupříkladu známější verze O statečném kováři. Chytře využitý prvek slepoty hlavního hrdiny a obecně skvělé a sympatické postavy.
Terezie_Terez
Terezie_Terez
475 bodů
6
Všechny pohádky 2018 mě velice zklamaly, tak jsem vděčná za aspoň jednu průměrnou, jako je tato. Bohužel povedenou ji nazvat opravdu nemohu. Zajímavé obsazení, ale nudný děj, až se na to dívat nedalo. Tvůrci spoléhali na to, že zapojení animace, tisíců kulis a čaroděje zachrání zpackaný příběh, ale bohužel. Pan Bebjak je vedle jak ta jedle
cassanova22
cassanova22
66 bodů
10
O zakletém Králi a odvážném Martinovi božia Rozpravka