Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon

68%
Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon
Podivná světla nad klidným městečkem Mossingham oznamují příchod záhadného návštěvníka ze vzdálené galaxie ... zatím co na nedaleké farmě Mossy Bottom Ovečka Shaun nic netuší, protože má plné ruce práce s geniálními nápady, jak si vystřelit z farmáře a rozčílit Bitzera. Brzy však jedna rošťácká mimozemšťanka poblíž farmy havaruje. Shaun se rychle chopí nové příležitosti a vyráží na intergalatickou misi na záchranu malé návštěvnice před ďábelskou vládní organizací, která se jí snaží chytit a zneužít pro své nekalé cíle. Podaří se Shaunovi a jeho stádu odvrátit Farmageddon na farmě Mossy Bottom? Držte si klobouky, vydáváme se na vzrušující, dojemné sci-fi dobrodružství z Mossy Bottom Farm až do hlubokého vesmíru. Cesta tam vede skrz automyčku! (Bohemia MP)



Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
6
Pro mne zatím nejslabší dobrodružství,které se točí kolem roztomilé ovečky Shaun. Animace mne stále baví,ale to je tak jediné v tomto případě. Snad poprvé se stalo,že jsem kontroloval čas a čekal na konec. Bylo zde pár úsměvných míst a zajímavých nápadu,ale na celkovou délku mi to přišlo málo.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
6.5
Ovečka Shaun je hlavně pro děti a vše včetně barevného mimozemšťana to potvrzuje. Pro děti jistě skvělá podívaná, pro dospělé se ale také najde pár legračních scén. Místo slov se dočkáme pouze "pazvuků", což přidává na originalitě. Jedinečná je též animace.. Za mě je to srovnatelné s prvním dílem.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Je to pořád ovečka shaun, ale tak nějak jinak. Jakoby Aardman víc zacílil na prcky, anebo mi ta spousta vtipů a odkazů jenom unikla, nevím. Za mě ale zklamání. 5/10


Dodatečné informace

Původní název:
Shaun the Sheep Movie: Farmageddon (více)
  • USA Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon
  • USA Shaun the Sheep Movie: Farmageddon
  • USA Granjaguedón: La Oveja Shaun
  • USA Shaun das Schaf - Der Film 2
  • USA Shaun le mouton 2
Premiéra v ČR:
3. 10. 2019
Distributor:
Bohemia Motion Pictures
Země původu:
USA, Velká Británie, Francie
Čeština:
Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Ovečka Shaun ve filmu: Farmageddon


Podobné


Powered byJustWatch