Nebe s.r.o.

72%
Nebe s.r.o.
První řada (Miracle Workers): Bůh se už dávno o Zemi nestará, na všechno má lidi, kteří byli po své smrti náhodně vybráni. V Boží firmě Nebe s.r.o existuje na všechno specializované oddělení. Eliza je z oddělení hlíny přeřazena do oddělení vyslyšených modliteb, kde působí jediný pracovník, Craig. Když Bůh dostane nápad, že Zemi zlikviduje, Eliza s ním uzavře dohodu. Když se jí podaří splnit jedno z beznadějných lidských přání, Země zůstane v celku. Druhá řada (Dark Ages): Alexandra Hovnoškrabová má o životě zcela jinou představu než její otec a metodou pokus / omyl se snaží vymanit z vyjetých kolejí, kterými má se svou lopatkou pokračovat. Princ Chauncley bojuje se svou prostoduchostí a také hledá své místo v této temné době. Třetí řada (Oregon Trail): Kazatel Ezekiel Brown z malého městečka, kde už nic neroste, potřebuje své ovečky přemístit do zaslíbeného Oregonu. Bůh mu sešle průvodce Billa Mlaďocha, psance. Cestou, kdy dochází k mnoha zajímavým situacím, hledá kazatel sám sebe a také řeší svůj vztah s kamarádnou, vdanou Prudence Aberdeenovou. Čtvrtá řada (End Times): V postapokalyptickém světe tulák Sid potká uzurpátorku Freyu a je z toho láska na první pohled. Vezmou se, nastěhují se do Bumína, aby tam žili šťastný normální život...




avenis
avenis
8 145 bodů
7
Nic jim není svaté. A s notnou dávkou tolerance a nadhledu je to zábavné. Pro puritány a suchary nikoliv. Miracle Workers je dost nešťastně přeloženo vzhledem k první řadě jako Nebe s.r.o, což u dalších řad už moc neodpovídá obsahu. První nebeská řada je skvělá, plná uvolněného humoru a zápletka se zničením Země, čemuž může zabránit jen splnění nemožného přání dvou nemožných lidí je poutavá.
Středověk neboli Doba temna je také fajn. Pokračuje stylem injektáže dnešní doby do historie a hranice nevkusu u některých vtípků se poněkud otevírá.
Divoký Západ aneb Oregon Trail už je vyloženě bezuzdně uvolněný a Redcliffův taneček v černém sexi kostýmu mě hodně pobavil.
Budoucnost čili End Times už jen vaří z vody. Nic nového, nic opravdu zábavného. Pouhá parodie Terminátora, Matrixu, Divergence a dalších kultovních věcí nestačí. I když díky protagonistům to ztracený čas nebyl.
Nikdy bych nevěřila, jak bude fungovat spojení stárnoucího Steve Buscemiho a mladého Angličana. Ale objevem je pro mě Geraldine Viswanathan.
blackkocour
blackkocour
3 745 bodů
4
To už je podruhý v tomhle týdnu, co rozebírám, křesťanskou tématiku, a opět, se mi to dvakrát nelíbilo. Čekal jsem, trochu víc humoru, takže jsem od seriálu zklamán. Seriál, v němž je Nebe vykresleno, jako nějaká nadnárodní korporace, a všechno tomu řídí, ten největší vypatlanec Jim Buscemi, jako ten nejvyšší - Bůh. Ve většině případů, které nemají nic společného s dějem, vidíme scénky nebo epizodní příhody pracovníků, kteří tam pracují. Třeba v oddělení mužských bradavek, si pracovníce ztěžuje, že z bradavek neteče pomerančový džus. U podobných chvil, se člověk maximálně usměje, ale bránici nepotrápí. Po dějové stránce, se to plácá, sem a tam. Buscemi, jako Bůh, byl dost sympatický, a jako podivín, vypadá ještě lepé. Nebe s.r.o., není špatný projekt, kde ale ten děj a většina vtípků, trochu kolísá, a romantika je spíš dost trapná...Má to ale na poměr málo epizod, do dvou hodin to máte zkouknutý, a můžete na to jednoduše zapomenout. Jinak Potter, se moc nepředvedl ani v komediální stránce.
naineko
naineko
1 532 bodů
9
Skvělý až skvěle nechutný humor. Druhá série je naoko přízemnější, nicméně vtipy a gagy jsou o poznání promyšlenější a absurdnější. Třetí série jaksi aktuálnější. Čtvrtá se zasekla a čekáme.

Dodatečné informace

Původní název:
Miracle Workers (více)
  • USA Nebe s.r.o.
  • USA Miracle Workers
  • USA Csodatévők
  • USA Cudotwórcy
  • USA Obloha s.r.o.
  • USA Чудотворци
  • USA Чудотворці: Шлях до Орегону
  • USA Чудотворцы
  • USA 奇蹟締造者
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch