Třeba jsi vrah

55%
Třeba jsi vrah
Plakát traileru
Vedoucí tábora začne trpět výpadky paměti a kolem něj se začnou kupit mrtvoly. Jeho nejlepší kamarádka a fanynka hororů přijde s nečekaným vysvětlením - možná je sám vrah!



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
4
Jde vidět, že je Brett Simmons fanda žánru a má všechny filmy dost nastudované. z jeho režie jde cítí zápal a nadšení, škoda jen že se to nepodařilo více přenést do kvality filmu. Je tady pár vážně zajímavých nápad, ale celé to působí až příliš pubertálně. Pokud je vám teda víc než 15 let tak s výsledek nebude úplně spokojeni.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
4
Máme tu kemp, ve kterém začne řádit vrah s mačetou v ruce a maskou na obličeji. Ano, už zase. Jenomže tentokrát je to vlivem hororového slasheru a žánrové zábavnosti přeci jen trošičku jinak. Celý příběh je založen na telefonickém hovoru vyděšeného hlavního vedoucího tábora Sama a znalkyní hororových motivů Chuck. Společně probírají veškeré události odehrávajíc se v táboře, aby nakonec došli k závěru, jaký nikdo nečekal. Divácké stránce brát něco takového vážně? Tak to ani omylem. Tohle není ani čistý slasher ani čistá parodie. Je to něco mezi tím, ale i tak si mnohý divák není jíst, na co se to vůbec vlastně dívá. Ono to i vlastně vyznívá jako taková jednoduchá filmová rekapitulace či připomínka známých slasherů osmdesátých let. Jestli to divákům něco přinese je spíše na pováženou.

Dodatečné informace

Původní název:
You Might Be the Killer (více)
  • USA Třeba jsi vrah
  • USA You Might Be the Killer
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění