Outsider

75%
Outsider

Když je jedenáctiletý chlapec nalezený zavražděný v parku, všichni svědci a stopy vedou k jedinému člověku - kouči Terrymu Maitlandovi. Jde o veřejností i rodinou milovaného člověka, do kterého by to nikdo neřekl. A to včetně detektiva Ralpha Andersona, který dostává případ na starost a jehož syna Anderson kdysi trénoval. Případ se zkomplikuje ve chvíli, kdy se ukáže, že Anderson má přímo neprůstřelné alibi a chlapce zkrátka nemohl zabít. Maitland se postupně zaplétá do čím dál podivnější a děsivějšího vyšetřování.





Recenze: Outsider

Kinobox.cz
75%

Je tedy trochu škoda, že se Outsidera nepodařilo vměstnat do menšího počtu epizod (takových 5-7 mohlo bohatě stačit), aby se tak snadněji podařila udržet první pětinou opravdu vysoko posazená laťka. Na nejlepší kingovské adaptace tahle věc tedy asi úplně nemá, do té lepší půlky letošní seriálové nabídky se ale může postavit hrdě a se vztyčenou hlavou.


hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Mysteriózní zápletka, jak z béčkového horroru, říznutá docela solidním pokusem o temný thriller z ranku True Detective. Ben samozřejmě hodně fain, tak nějak mě ale vlastně zhruba od toho 4-5. dílu přestalo zajímat jak to všechno dopadne. Vzhledem k očekávání a tomu hypu kolem, je prostě Outsider spíš zklamání než adept do výročních žebříčků.
Klajnik
Klajnik
8 589 bodů
0
První dva díly jsou docela dávají příslib solidního a mysteriózního seriálu, který však dále jen kvalitativně upadá. Postavy začínají být čím dál tím víc nesympatické, mysteriózno se vytratilo, tempo zpomalilo, protože obsahově to přestalo být na několik dílů interesantní. Konec je pak zcela bez nápadu. Zbytečné.
Tom Hardy
Tom Hardy
8 339 bodů
8
Strašně dlouho skvělé, aby to člověka nakonec zklamalo chabou přestřelkou, která je z ranku "jeden debil to všem podělá", následuje jakžtakž ok střet s hlavním záporákem a pak potitulková scéna toho nejbéčkovějšího zrna. Zklamání. Tolik práce a budování a nakonec to dopadne takhle jalově. Ale zbytek téměř perfektní. Včetně obsazení většiny postav. 70%

Dodatečné informace

Původní název:
The Outsider (více)
  • USA Outsider
  • USA The Outsider
Premiéra v ČR:
13. 1. 2020
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch