Kouzelná Beruška a Černý kocour

73%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
davesvo
288 bodů
10
Je to vlastně hrozně těžké hodnotit.. Na jednu stranu celkem originální, pěkný a odsýpající počin. Na druhou stranu opakující se, hloupý a předvídatelný.. Jenže když si pustíte všechny dostupné díly, všechno vás to vtáhne tak, že jen netrpělivě čekáte na další.. S příchodem čtvrté série se seriál posouvá na úplně jinou úroveň. Pokud se pokusíte přehlédnout všechny ty věci, kterými Miraculous míří na očividnou skupinu, máte tu zábavu na spoustu hodin. Po shlédnutí několika dílů nešlo přestat a krásně jsem se dokázal vcítit do hlavních postav. Bohužel mi je jasné, proč tento pořad neosloví každého a to jeho jediný problém.
LucassinoCZ
LucassinoCZ
158 bodů
8
První až třetí série je taková pomalejší tudíž bych ji dal v té době nejspíš 5/10, ale konečně od čtvrté a nejvíc v páte sérii se to konečně rozjíždí. Těším se až vyjde šestá série s novým zaporakem.
Dannyho svet
Dannyho svet
13 bodů
8
Tento seriál je fakt mega dobrý, no je to moc naťahované a dojí sa to ako krava. Som zvedavý, aký smer tohto seriálu bude, no nechajme sa prekvapiť. Adrien a Marinette je proste úžasná kombinácia a ich alter-ego je ešte lepšie. Nové série sú jednoznačne tie z najlepších...
  • Krásny
  • Slušný
  • Zaujímavý
  • Naťahované