Všechno nejhorší 2

60%
Všechno nejhorší 2

Vysokoškolačka Tree bývala strašná mrcha, dokud ji osud nepotrestal tím, že ji nutil opakovaně prožívat ten samý den, na jehož konci ji brutálně zabil magor v masce maskota její univerzity. Každodenní krveprolití skončilo až ve chvíli, kdy Tree odhalila identitu pachatele (spolubydlící Lori, která ji už nedokázala vystát) a poslala ho na věčnost. Mezitím se z mrchy stala přátelská bytost věrně milující spolužáka Cartera, jenž jí v boji proti zabijácké časové smyčce pomáhal. Žili by spolu patrně šťastně až do smrti, kdyby nedošlo k sérii řady nešťastných příhod, končících tím, že se Tree znovu probudí v den svých narozenin, pár šťastných prožitých týdnů se rozpustilo jako pára nad hrncem a jedinou jistotou, kterou Tree má, je smrt, jež na ni večer čeká. Nabízí se prosté řešení – skočit za Lori, vyškrtnout ji ze života a vrátit ten svůj do normálu. Když však Tree Lori najde, je její spolubydlící mrtvá. Cosi se změnilo… Ve snaze vrátit vše do normálu přijde Tree záhy na to, že existují i horší věci než každodenní umírání.

Specialisté na horory ze studia Blumhouse (Rozpolcený, Uteč) dlouhodobě potvrzují, že pro úspěšný horor je důležitější originální nápad než potoky prolité krve. To se potvrdilo i u filmu Všechno nejhorší, který stejně jako třeba série Vřískot umně balancoval na hraně hororu a komedie. Dobrou zprávou je, že pokračování není prostým recyklátem, který by jen opakoval úspěšné momenty z jedničky. „Režisér dokázal neuvěřitelnou věc, protože komediální horor posunul k příběhu ve stylu Návratu do budoucnosti,“ slibuje představitelka hlavní role Jessica Rothe. (Cinemart)




Recenze: Všechno nejhorší 2

Kinobox.cz
30%

Film je, pokud si pamatuji, o něco komediálnější, než první díl, ale stále je v něm mnoho scén, které pozůstávají z toho, že se někdo marně schovává před všudypřítomným všemocným vrahem a není to vtipné. Aspoň ne záměrně. Pravděpodobně.


Pete69
Pete69
29 308 bodů
5.5
Opakovaný vtip není vtipem a tak nezbývá tvůrcům než vymyslet způsob, jak původní díl vylepšit, většinou alespoň zachovat kvalitu původního, nebo ve většině pokračovnání ... totálně to nepos... Za mě se druhý díl nepovedl, zmatený překombinovaný děj, vymizely prvky hororu.. "vyšperkováno" paralelními světy, cestováním v čase a kvantovou fyzikou. Ne, nelíbilo se mi to, ale je spousta větších braků. 55%
xxmartinxx
xxmartinxx
22 268 bodů
4
Jednička byla hodně sympatická, ale dvojka už fakt narazila na hranu únavnosti. Navíc existuje i určitá hranice toho, kdy je schválně dělaný trash stejně otravný, jako kdyby to byl prostě trash.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Úvod hodně ok, fakt jsem doufal že to bude prostě vystavěné kolem někoho jiného. Takhle, ta jiná dimenze taky nebyla špatná, ale jako horror už to vůbec nefunguje. Spíš jen nějaký teenege mysteriózní light-thriller.


Dodatečné informace

Původní název:
Happy Death Day 2U (více)
  • USA Všechno nejhorší 2
  • USA Happy Death Day 2U
Premiéra v ČR:
28. 2. 2019
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
9 mil. USD
Tržby:
25,33 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Všechno nejhorší 2 je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Všechno nejhorší 2


Podobné


Powered byJustWatch