Mezi světy

38%

Komentáře a recenze 3

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
1.5
Mandy byl jen výkřik do tmy,jak jinak si mám vysvětlit tento film? Cage se vrátil do prověřených vod a natočil další prvotřídní brak,který musel vypadat děsně již na papíru. Zápletka je tak hloupá jak jen může být a Cageovo herectví začíná být také na pováženou. Na druhou stranu se zde sešla pořádná skvadra neherců,takže jeho otřesný výkon nijak nevybočoval.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 422 bodů
1
A máme tu zase něco o reinkarnaci. Nadpřirozený romantický thriller mající však s nadpřirozeným romantickým thrillerem pramálo společného. Jedná se o nezávislý film, který tak podle toho také vypadá. Scénář jako by byl splácán na koleně, ve kterém autor ani nemá sebemenší snahu vysvětlit, proč se určité věci dějí tak, jak se dějí a v jakém smyslu. O dramatizaci sice nouze není, ale napětí se každou minutou kouše do rtu. Dějový zmatek se odvíjí tak rychle, že pokud divákovi náhlé zazvoní telefon a podívá se kdo otravuje, za těch pár vteřin přijde o tolik věcí, že v tu ránu nepochopí už vůbec nic. Komediální chvilky jakoby nemohly dosáhnout své zábavnosti a naopak momenty dramatické spíše budí dojem trapného úsměvu. Nicolas Cage, který se poslední dobou právě dal na nezávislé filmy, dělá co mu scénář dovolí, ale v takovéto chaotické zběsilosti má stejně divák problém všemu náležitě porozumět. Naprosté šílenství nenahrazuje slabý příběh, který je těžkopádnější než jak vypadá. Jedinou otázkou v tuto chvíli je ta, jak skvělá byla původní myšlenka tohoto projektu. V daném odvětví určitý potenciál má, ale to by nesměla být natočena tak levným chaotickým způsobem. Námět je dobrý, ale zpracován skutečně trestuhodně.
Matli
Matli
8 300 bodů
4
Hrozná kravina, ale ja toho Cageho prostě žeru 🤣. Hvězdičku za Franku Potente (nostalgická vzpominka na Lola běží o život) a hvězdička za sexuální scény 😁. 30%