Nouzový let

67%
Nouzový let
Plakát traileru

Film je v původním znění s českými titulky. Mladý pilot Alexej Guščin má stále své zásady, které nehodlá měnit a bojuje tak s prohnilým systémem. Bohužel za svou horkou hlavu a vzdor bude muset nejednou zaplatit. Ztráta práce, neshody s otcem a hádky s přítelkyní... Jednoho dne ale dojde na ostrově ke katastrofě. Zemětřesení a vybuchující sopka ohrozí životy lidí. Guščin chce ale pro záchranu lidí riskovat a předvést tak zázraky letecké akrobacie. Bude to jeho poslední let? (O2 TV)




Pete69
Pete69
29 761 bodů
3
Dlouho jsem neviděl nablblejší katastrofický film a nemá to nic společného s tím, že je to Ruská produkce. Jalový úvod a pak se všechen kýč odehraje na ostrově s vybuchující sopkou a v letadle. Spousta zbytečných efkových hlášek a scén. Záchrana lidi z jednoho letadla do druhého po laně a spousta dalších "špeků". Někdy se u takovýchto filmů "šesté kategorie" pobavím, ale tady je to dle mého názoru myšleno zcela vážně.. děs a hrůza..
Matli
Matli
8 300 bodů
8
Tak od ruských kolegů bych to nečekal, hodně dobrá práce. Je to sice zbytečně dost dlouhé, ale člověk se alespoň sžije s postavama, takže první hodinka je spíš takový průměrný povídáček, potom se to ale parádně rozjede. Prostě dobře natočené a bál jsem se efektů a ty taky překvapily, tento film určitě není ztráta času. 77%
Major Zeman
Major Zeman
308 bodů
10
Příspěvek obsahuje spoiler!

Dodatečné informace

Původní název:
Ekipazh (více)
  • Rusko Nouzový let
  • Rusko Ekipazh
Země původu:
Rusko
Rozpočet:
10 mil. USD
Tržby:
27,31 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění