Eternals

64%
Eternals

Snímek Eternals představí zcela nový tým superhrdinů filmového vesmíru Studií Marvel. Epický příběh se odehrává tisíce let a sleduje skupinu nesmrtelných hrdinů, kteří jsou nuceni vystoupit ze stínů, aby se opětovně spojili proti nejstaršímu nepříteli lidstva, Deviantům. Film má vynikající herecké obsazení. Richard Madden exceluje jako všemocný Ikaris, Gemma Chanová hraje lidstvo milující Sersi, Kumail Nanjiani je kosmickou silou poháněný Kingo, Lauren Ridloffová je superrychlá Makkari, Brian Tyree Henry je inteligentní vynálezce Phastos, Salma Hayeková hraje moudrou duchovní vůdkyni Ajak, Lia McHughová je věčně mladá a přitom prastará Sprite, Don Lee je mocný Gilgamesh, Barry Keoghan je odměřený samotář Druig a Angelina Jolie je divoká bojovnice Thena. Kit Harington hraje Dana Whitmana. (Falcon)




Recenze: Eternals

Kinobox.cz
55%

Oscarová režisérka natočila měřítkem nepochybně velký film, který se toho snaží během nadstandardní stopáže odvyprávět opravdu mnoho, bohužel samotná látka ani její formální uchopení v konečném součtu v ničem moc nevynikají. Jde o solidní fantasy blockbuster pro celou rodinu, na němž je rozhodně vidět, že stál spoustu peněz. Ovšem vzhledem k početné konkurenci na poli superhrdinských velkofilmů (například letošní vynikající Sebevražedný oddíl) hraje spíš až druhou ligu. Navíc hodně otevřený konec, jenž vyloženě žadoní o druhý díl, mnoho divaček a diváků asi také příliš nepotěší.


Pete69
Pete69
29 697 bodů
7.5
Eternals není vůbec špatný nápad. Mýtické bytosti, které tvoří i boří světy, aby zachovávali rovnováhu ve vesmíru a proti nim vzbouření Eternals, kteří mají zajímavé schopnosti. Když je akce, tak to opravdu stojí za to, ale bohužel je film trošku táhlý a je v něm spousta času i na trošku toho zívání. Přesto ve mě film zanechal dobrý dojem - 75%.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
8
Sice v téhle fázi považuju oceňování Marvelovek za morální pochybení a odpornou perverzi, ale všude musí být nějaké výjimky. Eternals jsou velmi ambiciózní, rozhodně ne zcela úspěšné ve všem, co by chtěli a potřebovali, ale pořád je oceňuju v té ambici. Rozhodně je hodnotnější film, který částečně selhává ve své snaze, než pitomost typu No Way Home. 3 a 1/2
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Zatímco nový Spidey s mizerným scénářem si chrochtá mezi top filmy roku, Eternals očividně nenadchly. Za mě ale super fantasy, taková nemarvelová, s luxusním obsazením i dějem. Na dvojku se momentálně těším dost. 8.5/10


Dodatečné informace

Původní název:
Eternals (více)
  • USA Eternals
  • USA The Eternals
Premiéra v ČR:
4. 11. 2021
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
200 mil. USD
Tržby:
402,06 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Eternals je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch