Narcos: Mexico

83%
Narcos: Mexico

Počátek drogových válek mezi kartelem a DEA v prequelu původního seriálu Narcos.





hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
S1 4/5. Lunův Felix sice není Mourův Escobar a parta z Cali byla taky jinde, ale pořád jsou to Narcos s tím svým vtahujícím doku-stylem vyprávěním a že vyprávět je teda co. Takže hodně fain spin-off..prequel..(nebo možná něco ještě jiného?) s vrcholem v pátém díle. U toho jezírka s hrochy mi bylo hodně fain.
hrumsrt
hrumsrt
9 284 bodů
8
Tolik se přemítalo o kterém kolumbijském kartelu bude čtvrtá série Narcos, až tvůrci otočili a vytvořili si nový seriál Narcos: Mexico. A je to o hodně jinačí než původní seriál. Už tam není tolik charismatických a známých hereckých osobností a pozornost se upřela na mě neznámé Mexikánce, které doplnil Michael Peňa, který je možná podobný původnímu Kikimu, ale jako herec má obrovské problémy zahrát vážnou roli. Nemá to už to původní kouzlo a ani tak výborný děj a potenciál v předloze. Ten hype je tady snad pětinový. 1. série - 85%. 2. série - 75%. 3. série - 70%.
Zbyndex
Zbyndex
3 611 bodů
8
Abych řekl pravdu, po prvním dílu jsem byl mírně zklamaný a nedával jsem dalšímu pokračování moc nadějí. Navázaní na předchozí narkobaronské série nebylo podle mého úplně ideální. Nicméně po přelouskání se prvním dílem a seznámení se s Félixem a jeho bandou se mexické narcos dostalo na stejnou úroveň kvality jako to kolumbijské. Mělo to vše, co stálo za úspěchem příběhů o Escobarovi a gentlemanů z Cali. Po tom slabším začátku si už seriál držel standart a do každého dílu jsem šel se zájmem a nedočkavostí. Příběhově to nakonec mělo taky dobrý "drajv" s dobrými akčními scénami. Herecky taky velmi dobře obsazeno. Ti darební záporáčtí gangsteři se vám opět dostanou nějak pod kůži až s nimi i lehce soucítíte. Dobově velmi profesionálně zpracováno, jak jsme již byli od tvůrců zvyklý. Vlastně jsem ani nebyl z ničeho zas tak překvapen, což ovšem nebylo na škodu. Dostal jsem přesně to, co jsme očekával a také požadoval. "Smutnější" konec se dal lehce čekat a je dobře, že se tak stalo. #zárukakvality


Dodatečné informace

Původní název:
Narcos: Mexico (více)
  • USA Narcos: Mexico
Premiéra v ČR:
16. 11. 2018
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch