Všem klukům, které jsem milovala

71%

Komentáře a recenze 6

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Obrovské překvapení a jeden z nejlepších romantických filmů,které jsem měl za poslední dobu možnost vidět. Jde vidět,že se vychází z knižní předlohy. Hlavní hrdinka je super jak do krásy,tak do herectví. Netflix tímto zabodoval a už se těším na pokračování,které je v přípravě.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
5
Vlastně ani nevím, proč tyhle filmy občas zkusím, není to rozhodně můj šálek kávy. Tato teenage romantická komedie je ale slušná Mladí herci zbytečně nepřehrávají, není to zbytečně ztřeštěné a i když se snímek nevyhne dosti klasických klišé, je to docela fajn koukatelná slaďárna.. u mě za 50%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Parádní romantika. Hodně feel good se sympatickými postavami..a když to srovnám s nedávno viděným "After", tak je až k pláči, jak skvěle tenhle žánr může vypadat. Lana Condor hodně cute...
Toren
Toren
5 155 bodů
6
6/10 Ucházející kravinka, která však "opět" dělá z naprosto normální věci totální drama, kvůli kterému se hýbe kupředu celkový příběh. Cast je v pohodě, tempo odsýpá a jedna příběhová linka zamíří jinudy, než bych čekal, jinak ale nic extra nečekejte. Více: https://www.youtube.com/watch?v=ViZP0s4F924
nikol-jankovicova
nikol-jankovicova
448 bodů
9
Sice vůbec nejsem na romantické snímky, ale tohle mě totálně dostalo. Velmi krásně zpracováno, předpokládám, že film silně vychází z knižní předlohy. Velmi jsem si oblíbila hlavní herce. Po dokoukání jsem byla velmi šťastná, že nemusím čekat na pokračování a mohla jsem hned pokračovat. Určitě všem vřele doporučuji!
Bryn
Bryn
9 bodů
9.5
Musím říct že je to opravdu dobrý romantický film