Temné osnovy

52%
Temné osnovy
Kit je problémová dívka, která za napadení a žhářství skončí studium na stávající škole a je doporučena na zvláštní školu Blackwood, kde končí podobné dívky. Škola je ukrytá v hustých lesích a vede ji podivná ředitelka. Celkem do školy nastoupí pět dívek, všechny delikventky. Vedení školy se soustředí na rozvoj talentů v každé z dívek. Brzy se ukazuje, že mají opravdu skryté talenty. Kit se například učí hru na klavír, její spolužačky pak matematiku, malbu nebo básně. Během studia se ale začínají dít podivné věci. Kit v noci slyší hlasy, má pocit, že se po chodbách školy kromě studentů a učitelského sboru prochází ještě někdo...



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
4.5
Down a Dark Hall je bohužel další podprůměrný horor pro teenagery,který nedokáže pořádně poděsit,nebo nabídnout ucházející zápletku. Právě ve scénáři a té přístupnosti vidím největší slabinu celého projektu. Na druhou stranu kamera byla fajn a celé to bylo velmi kvalitně natočené a zahrané. Uma Thruman to v sobě prostě pořádná má.
Pas
Pas
6 225 bodů
1.5
Další podprůměrná duchařina. Tentokrát oblečená do lehce gotického hávu.Každý je v něčem vyjímečný , tento snímek je naopak tuctová podíváná na nedělní odpoledne.Strašidelnost mizerná až hrůza, příběhová rovina slepenec ze všeho možného co jste kdy viděli.Odlehlé , chmurné sídlo.Dívčí škola v něm , která má převychovat dřívější hříšnice a uvést je do jiného světa...Světla nesvítí, jak jinak, že..? No prostě vagon klišé.Jistou inovací je způsob jak navázat "kontakt" formou umění či matematiky. Samozřejmě srdceryvný, přestřelený doják v závěru,hmmm.Nebýt charazmatické Umy Thurman ,tak jsem to poslal do kopru i do odpadu ,ale ušuntělých 15% přilepím.
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Holky, které nevědí co se životem se dostanou pod ruku babě, která je chce propojit s duchy nadaných lidí. Jenže některé se jen tak vzdát nechtějí. Docela v pohodě, spíš psychologické a ukecané než horrorové.

Dodatečné informace

Původní název:
Down a Dark Hall (více)
  • USA Temné osnovy
  • USA Down a Dark Hall
  • USA Blackwood
  • USA Dark Hall
  • USA Vartai i anapus
Země původu:
USA
Tržby:
2,71 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění